Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm lelkileg instabil....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lelkileg instabil. Vagy, hogy mondják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm velem egyidős és 1 hónapja járunk, viszont a testi közeledésnél, a kézfogásnál tovább nem mer menni.

Ennek az az oka, hogy a volt barátja megerőszakolta őt többször is, durván csókolta, ráerőltette a szexet, mikor nem volt rá kész. Semmi szerelem nem volt a kapcsolatukban, a barátnőm csak félt tőle, a srác meg csak a testére vágyott. A barátnőm nem mert szólni vagy szakítani és csak akkor szólt a szüleinek majd a rendőrségnek, miután a srác szakított vele. Akkor már nem tudott mit tenni a rendőrség, mert nem volt bizonyíték.

Ez olyan fél éve volt.

A barátnőm jár pszihólógushoz, de még mindig nagyonsok roham tőr rá. Van olyan is, hogy csak fogom a kezét, minden normális és ő egyszercsak, hirtelen megijed, elkezd remegni, a kezét nem meri elhúzni, de azonnal sírni kezd és könyörög, hogy ne bántsam, pedig én soha nem tenném, mert szeretem. Egyszer megpróbáltam megcsókolni és összeesett. Nagyon megijedtem én is. És sajnos hetente háromszor-négyszer a szobájába zárkozva zokog. A szüleit már ismerem és nagyon jól ki is jövök velük. De ilyekor nem tudom én se és a szülei se, hogy mit tegyünk... Az orvosa aztmondja, hogy csak idő és támogatás kérdése és megjavul az egész. Amúgy teljesen normális, önzetlen, szeretetreméltó lány.

Hogyan segíthetnék neki? Mit tegyek, ha zokogni kezd hirtelen? Mit tegyek a ezeknél a heti három-négy alkalmas dolgoknál?

NEM AKAROM CSAK AMITT ELHAGYNI, MERT NEKI ILYEN SORS JUTOTT, Ő NEM TEHET RÓLA ÉS NEM ÉRDEMLI MEG, HOGY EMIATT LEHAGYJAM ÉS SZERETEM ŐT SZÍVBŐL! (ezt azér mondom, mert olvasgattam az oldalt és sokszor mondtok olyanokat, hogy nincs mit tenni, hagyd el)

Köszi

17/F

2010. márc. 14. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

Ez ám a remek hozzáállás! Ha egy nőt megerőszakoltak, arról biztos ő tehet. Gratulálok! Pont az ilyen gondolkodásmód miatt van annyi felderítetlen erőszak. Miért is mondanák el a nők bárkinek is, ha ilyen rettentő "empatikus és megértő" emberekkel találják szembe magukat, akik ahelyett, hogy segítenének, egyből a nőt hibáztatják. Nem mondom, tényleg vannak olyan nők, akik hazudnak ezzel kapcsolatban, hogy behúzzanak valakit a csőbe, de azért nem ez az általános. Főleg nem akkor, ha a nő ilyen tüneteket produkál, mint a kérdező barátnője.

A kérdezőnek azt mondanám, hogy légy vele nagyon türelmes. Tarts ki! Biztos, hogy idővel rendbe fog jönni. Ehhez viszont szüksége van azokra, akiket szeret. Légy vele nagyon gyengéd és figyelmes! Szerintem meglesz az eredménye. Még csak annyit, hogy örülök, hogy vannak még olyan férfiak, akik nem hagynak el egy nőt, mert nem tudják megdugni, vagy mert gondjai vannak.

2010. márc. 15. 00:41
 42/77 A kérdező kommentje:

00:39

Köszönöm ezt a választ! Szerintem sokat fog segíteni!

00:41

Köszi, hogy mellém állsz! Ezt próbáltam én is magyarázni, csak nekem nme jött össze úgy, ahogy akartam. A választ pedig köszi!

2010. márc. 15. 00:49
 43/77 anonim ***** válasza:
28%
00:41-es te gondolom nő vagy.Te hagynád magad -miközben a szüleiddel élsz-hogy megjelenjen nálad egy srác szabályos időközönként vagy te felmenj hozzá amikor hív és megerőszakoljon és te ezt azért hagyod,mert félsz.majd véget ér csak akkor mersz feljelentést tenni-honnan jött meg a bátorság,miért csak utána és addig nem?hol voltak a szülők,barátnők?miért nem mondta el nekik?miért nem vették észre hogy lányukkal valami nem stimmel,depis,retteg?hogy történhett ez meg büntetlenül?és miért nem hisz neki a rendőrség,miközben már a gyanú árnyéka esetén is hűvösre b@sszák az ilyeneket.miért nem történik meg ez minden nővel?miért nem tesszük ezt meg mi ,ha ilyen egyszerű lenne?miért nem nyomoz a rendőrség?FÉL éves eset.ez nem annyi,hogy kimennek egy közértes kiflilopáshoz és ha nincs tettes lezárják.ezért sántít egy kicsit
2010. márc. 15. 00:52
 44/77 A kérdező kommentje:

Ja az utolsó mondatot is köszi.

nálam ez alap. szeretem őt és...szeretem, nincs és!

2010. márc. 15. 00:52
 45/77 A kérdező kommentje:
továbbra se ezt kérdeztem és válaszokat várok nem pedig olyan kérdéseket, amelyekre semmi kedvem válaszolni, mert sokkal jobban tud az érdekelni, hogy lehet, hogy most is otthon zokog a szobájába bezárkozva a barátnőm!
2010. márc. 15. 00:54
 46/77 anonim ***** válasza:
100%
Biztos forrásból tudom, hogy bizonyíték nélkül nem teszik hűvösre az erőszakolókat. Abban egyetértek, hogy valóban lehettek jelei annak, ami történt. Bár a nők, ha félnek jól tudják titkolni az érzelmeiket. Egy darabig. A gyerekek miért nem mondják el senkinek, ha molesztálják őket? Mert megfenyegetik őket és rettegnek. Akkor ők is mind hazudnak? Engem nem erőszakoltak meg, ezért nem tudhatom, hogy a lány mit érezhet, vagy hogy min ment keresztül. Úgy gondolom, én nem türtem volna szó nélkül a dolgot, de lehet, hogy én erősebb vagyok. Nem minden nő erős. Ez még egyáltalán ne jelenti azt, hogy a dolog nem történt meg. Ez a fajta dolog nem olyan, amivel a nők dicsekedni szoktak. Szégyenlik és mocskosnak érzik magukat miatta.
2010. márc. 15. 01:11
 47/77 anonim válasza:
100%

Milyen sok rohadt szemét negatív ember irogat ide!Azt ütném verném agyon a legszívesebben, aki nem segítene egy iylen lányon!A rohadt élete már mit képzeltek magatokról???Igen is segítenie kell!Az a baj, hogy nagyon ritka az olyan ember, mint a kérdező, hogy akkor is segít, amikor mindeki, azt mondja hogy haggya a farncba!Becsületre méltó aki meg hátat fordítani mint az emberek 99%-a az egy szemét semmire kellő undorító banda!

Kedves kérdező!

Bocs a trágárkodásért csak ez már tényleg szemétség!Szóval a kedves barátnődnek segíts!Megérdemli! Szeresd őt!Minden erőddel azon légy, hogy ő neki a lelki nyugalma meglegyen, és akkor minden rendbe lesz!Becsületre és tiszteltre méltó ember vagy hogy így próbálsz segíteni!És hidd el ha segítesz olyan hálában lesz részed mint még soha!Olyanba amit el sem tudsz képzelni!A kedves barátnőddel a következőket teheted szerintem: ha pityereg hívd fel, beszélgess vele kérd hogy mondja el mi nyomja szívét neked bármit elmondhat!Ha össze esik a csókodtól akkor vagy nagyon beléd van zúgva:D(csak vicc) vagy nagyon nagy lelki gondokkal küzköd!Ha látod rajta, hogy össze fog esni ne közeledj felé!Csak mindent szépen finom és türelmesen és lassan!Mindent tűrj el neki, tűrj a végleteig!LEgyél mindíg mellette!Minden bajtól óvd meg!Ha történik valami probléma vállald fel helyette!Bánj úgy vele mint egy hímes tojással!Hidd el amit adsz ezreszer vissza kapod majd től!Hajrá én szurkolok neked!!!!!!

2010. márc. 15. 01:21
 48/77 anonim ***** válasza:
Biztos forrásból azt is tudhatnád,hogy alaptalanul nem szüntetnek meg nyomozást.Gyerekek:talán mert a gyerek naív,fél,NEM TUDJÁk mit tesznek vele,megveszik cukorkákkal és nem érdekli.jelen esetben a gyereken nem vették észre a szülők.nem voltgyanús,hogy odajár,parázik a csaj tőle,összerezzen,nem beszél róla,vagy nem taliztak a sráccal vagy ennyire nem törődtek a lánnyal.
2010. márc. 15. 01:22
 49/77 anonim ***** válasza:
51%
A szexet mindenesetre ne sürgesd, normális esetben sem hosszú idő az az egy hónap. Én hagynám, amikor rohama van, gyorsan megszüntetném az érintést és megvárnám, amíg magához tér.
2010. márc. 15. 01:41
 50/77 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyíték hiányában simán megszüntetik a nyomozást bármiről legyen is szó. Egyébként, mint már mondtam, a nők is félnek, azért nem beszélnek Azt, hogy a szülők miért nem vették észre, nem tudom. A mai szülők sajnos annyit dolgoznak, hogy nem nagyon marad idejük a gyerekre. Viszont azt tudom, hogy egy erőszakos, agresszív férfi bármire képes, és nagyon nehéz tőle megszabadulni, még akkor is, ha van segítség. Nem voltunk ott, úgyhogy egyikünk sem tudhatja mi történt pontosan. Ezt csak a lány tudja, de szerintem, ha hazudna, nem reagálna ilyen durván a dolgokra. Ezt nem lehet eljátszani, bármennyire is jó színésznő valaki. Nem azért vagyunk itt, hogy ítélkezzünk, hanem hogy tanácsot adjunk a srácnak. Én mindenesetre becsülöm őt a hozzáállásáért és szurkolok neki.
2010. márc. 15. 01:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!