Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lelkileg instabil. Vagy, hogy mondják. Mit tegyek?
A barátnőm velem egyidős és 1 hónapja járunk, viszont a testi közeledésnél, a kézfogásnál tovább nem mer menni.
Ennek az az oka, hogy a volt barátja megerőszakolta őt többször is, durván csókolta, ráerőltette a szexet, mikor nem volt rá kész. Semmi szerelem nem volt a kapcsolatukban, a barátnőm csak félt tőle, a srác meg csak a testére vágyott. A barátnőm nem mert szólni vagy szakítani és csak akkor szólt a szüleinek majd a rendőrségnek, miután a srác szakított vele. Akkor már nem tudott mit tenni a rendőrség, mert nem volt bizonyíték.
Ez olyan fél éve volt.
A barátnőm jár pszihólógushoz, de még mindig nagyonsok roham tőr rá. Van olyan is, hogy csak fogom a kezét, minden normális és ő egyszercsak, hirtelen megijed, elkezd remegni, a kezét nem meri elhúzni, de azonnal sírni kezd és könyörög, hogy ne bántsam, pedig én soha nem tenném, mert szeretem. Egyszer megpróbáltam megcsókolni és összeesett. Nagyon megijedtem én is. És sajnos hetente háromszor-négyszer a szobájába zárkozva zokog. A szüleit már ismerem és nagyon jól ki is jövök velük. De ilyekor nem tudom én se és a szülei se, hogy mit tegyünk... Az orvosa aztmondja, hogy csak idő és támogatás kérdése és megjavul az egész. Amúgy teljesen normális, önzetlen, szeretetreméltó lány.
Hogyan segíthetnék neki? Mit tegyek, ha zokogni kezd hirtelen? Mit tegyek a ezeknél a heti három-négy alkalmas dolgoknál?
NEM AKAROM CSAK AMITT ELHAGYNI, MERT NEKI ILYEN SORS JUTOTT, Ő NEM TEHET RÓLA ÉS NEM ÉRDEMLI MEG, HOGY EMIATT LEHAGYJAM ÉS SZERETEM ŐT SZÍVBŐL! (ezt azér mondom, mert olvasgattam az oldalt és sokszor mondtok olyanokat, hogy nincs mit tenni, hagyd el)
Köszi
17/F
Őszinte részvétem :(
De ha téll szereted a lányt akkor ne hagyd el! Még idő kell neki h feldolgozza mind azt ami történt vele. Én nem hagynám el a helyedbe az biztos míg nem épül és hidd el utánna foggal körömmel fog ragaszkodni hozzád :)
Remélem hamar túl lesz ezeken a dolgokon és szurkolok nektek! :)
17/F
Köszi!
Ma találkoztunk és ma egyetlenegy rohama sem volt, azért a találkozás végefelé ovatosan simogatni kezdetem az arcát a haját és végig a szemébe néztem, nehogy valami kizökkentse és teljesen jól volt :D. Nem is ijedt meg és percekeig nyugodt volt, csak aztán kicsit megijedt, de mindketten örülünk, hogy haladtunk ezzel!
Amúgy ő is teljesen tisztában van ezzel, hogy mikkel vannak problémái és meg megbeszéltük, hogy minden nap kicsit jobban közeledek felé és megígérte, hogy megproál szólni, ha érzi, hogy bajlesz :D:D:D
milyen aranyosak vagytok:) sok sikert a közeledéshez
vegyél neki valami kedves személyes aranyos dolgot amit magánál tarthat és megölelhesse ha fél és egyedül van szegény
te pedig egy nagyon rendes fiú vagy
bár %okkal több lenne az ilyen :(
17L
Nekem is vannak ilyen jellegű tapasztalataim. Az exemet is megpróbálták megerőszakolni. Legalábbis ezt mondta nekem (azért mondom így, mert kiderült egy-két dolog, ami után már nem tudom elhiggyem-e). Úgy gondoltam én is, hogy az ilyenen segíteni kell, és olyan türelmes voltam amennyire csak lehetett. Mindent elnéztem neki, és a szexre is azt mondtam, hogy megvárom, mert úgy gondoltam, hogy ha kivárom akkor egyrészt egy olyan barátnőt kapok, aki érzi és tudja, hogy nekem nem csak a teste kell (biztonságban érzi magát) másrészt a szex is sokkal jobb lesz, mint amit el tudunk majd képzelni.
Mindennek az eredménye az lett, hogy a kapcsolatunk közel két éve alatt egyszer sem feküdtem le vele, lelkileg helyrejött, majd ment is félre, akinek elég hamar megfeküdt. (persze ennyire komoly görcsei nem voltak, mint a kérdező barátnőjének).
Mindenki gondol amit akar, de nekem negatív tapasztalataim vannak az ilyen kaliberű csajokkal. Én olyan hamar otthagynám, amilyen gyorsan csak lehet. Minél tovább húzza az ember, annál nehezebb lesz tőle elszakadni. (bár senki nem mondta, hogy el kell).
*Ja és jó látni, hogy szeretitek egymást, és hogy így "haladtok" :)
előző
Tegnap volt egy furcsa kitörése amivel nem tudtam mit kezdeni és nem tudom mit csináljak!
MInden rendben volt, fagyit ettünk és sétálgattunk, amikor hirtelen össze vissza kezdett mondnani mindenfélét, a megerőszakolásásval kapcsolatban. Sírt is közben és csak mondta és mondta, hogy miket tett vele, hogy fájt neki. Azonnal odavittem egy padhoz valami csöndesebb helyen, leültettem és próbáltam lenyugtatni. Megpróbáltam átölelni, de ellökött. Vagy fél óráig tartott mire lenyugodott, addig folyamatosan sokkosan sírt. Eddig még nem láttam ennyire komolyan kborulni és még soha nem beszélt konkrétan a történtekről.
Mit tegyek? :S:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!