Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a pasim? BŐVEBBEN lent!
Hétvégén nála aludtam, és "kicsit" ittunk.Én annyira nem sokat, de ő igen,és egyre erőszakosabb kezdett lenni. nagyon megijedtem hogy akár meg is erőszakol!(Már nem vagyok szűz, de akkor is)Végül sikerült leállítanom, szerencsére...
miért csinálta ezt??úgy érzem,nem tudok bízni benne!!
18/l,ő is 18 éves
Na és? Mit sajnáltatod magad? Azt hiszed mást nem érnek csalódások? Képzeld, engem 2 barátom is rendesen átbaszott. Az első megcsalt, rosszul bánt velem (fizikailag is), folyton szenvedtem miatta, a másik pedig 2 hét után dobott, mert hirtelen rájött, hogy mégse szeret, és még a szakítás napján összejött a volt barátnőjével. Meg előttem nyalták-falták egymást a suliban. Pedig én mindkét barátomat őszintén szerettem és soha nem csaltam meg. Úgyhogy igen, képzeld én is csalódtam és sírtam sokat, amint ahogy ez minden emberrel megesik, mert mindenki átesik ezeken a dolgokon. Nem te vagy az egyedüli. De mégis az emberek valahogy túllépnek rajta és nem kezdenek el gyerekes bosszút állni, hogy "ha engem átbasztak, akkor én is átbaszok másokat" alapon, hogy hadd szenvedjen más is. Pont ez az a hozzáállás, ami miatt éretlen és gyerekes vagy. És mindenkinek fájnak ezek a dolgok, de átvészelik valahogy ezt a nehéz időszakot és talpra állnak. De te csak sajnáltatod magad és így akarsz bosszút állni, mert csalódtál. És nem adsz senkinek esélyt, hogy bebizonyítsa, hogy ő nem olyan, mint az előző, hanem igazán szeret téged. Te állsz a saját boldogságod útjában. Én viszont nem kezdtem el bosszút állni fiúkon, amiért csalódtam, hanem mot találtam egy tökéletes fiút, aki olyan jól bánik velem, mint még senki és aki tisztel. Ő számomra egy igazi férfi és remélem vele élem le az életem. Te viszont ezzel a hozáállással soha az életben nem leszel boldog, mert amit csinálsz, az szánalmas. Tedd túl magad azon, hogy csalódtál és adj esélyt valakinek, mert nem mindenki szemét. De azáltal, hogy te is direkt szemét vagy, csak lesüllyedtél az ilyen emberek szintjére.
20/L
-- 18:50
azért várnak a nők hónapokig, mert ha előbb adják be a derekukat k**nak nézik őket, és nem fogják tisztelni
másrészt, részben igazad van
-- kérdező:
ha vad, vedd el tőle a piát, ha meg hagyod hogy igyon akkor sexelj vele, de ha nem akarsz ne hagyd hogy igyon..
nem hiszem el hogyha szeret és elveszed tőle az üveget és elmagyarázod miért, ne értené meg...
(20/l)
Kedves kérdező. Én a helyedben beszélnék erről a párommal. Egyébként az alkoholmámoros szex tényleg mindig vadabb, mint a sima! Nem lehet, h egyszerűen csak le akart teperni, úgy igazán szenvedélyesen?
Voltatok már egyáltalán együtt? Ismered őt az ágyban?
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!