Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt a pasim? BŐVEBBEN lent!
Hétvégén nála aludtam, és "kicsit" ittunk.Én annyira nem sokat, de ő igen,és egyre erőszakosabb kezdett lenni. nagyon megijedtem hogy akár meg is erőszakol!(Már nem vagyok szűz, de akkor is)Végül sikerült leállítanom, szerencsére...
miért csinálta ezt??úgy érzem,nem tudok bízni benne!!
18/l,ő is 18 éves
Nem, ez olyan dolog, hogy akkor kell együtt lenni, amikor mind a kettőtöknek kedve van. Ez nem úgy működik, hogy lerészegedsz és akkor hopp az asszonyt az ágyba. A nők nem kellékek és nem egy pár zokni, amit bedugsz a fiókba, aztán ha szükség van rá előveszed. A másik dolog pedig az, hogy milyen dolog erőszakoskodni??? Undorító. Őnagysága iszik és akkor azt csinál, amit akar? Ez nem így működik. Kíváncsi vagyok mit szólnál, ha a barátnőd jól berúgna és utána pedig erőszakosan viselkedne veled, hogy rád erőltesse az akaratát...
Egyébként ennyire férfiasnak tűnt az írásom? Nőneműnek érzem magam, és leszbikus sem vagyok, tehát semmilyen nővel nem volt szexuális kapcsolatom.
18 50 es,nekem jol esne draga csinibaba ha egy no eroszakosan rammaszna,de neked fogalmad sincs milyen reszegen egy no mellett foleg ha kiba szottul kanos vagy,legalabb kezzel kiverhette volna neki,de most mi az istent magyaraszkodak en itt nektek?
ti nok azt hiszitek hogy nektek mindent szabad?meg ti szentek vagytok titeket kell tisztelni?sajnaltassatok magatokat?mindent megjatszodtok? na ez az undoritosag.
Kifejthetnéd ezt az erőszakos dolgot. Lehet, hogy csak te fogtad fel rosszul, igazábol nem is akart neked rosszat, csak vadabb volt a kelleténél.
20f
Hát szégyellheted magadat.
Egyébként akkor elmondom mi a különbség: Erőszakos rámászás jelentheti a kezdeményezést is, vagy egy vadabb együttlétet is, de semmiképpen sem a másik akarata ellenére történő cselekvést.
Ha valaki erőszakoskodik, az egyértelműen olyat tesz, amit a másik nem akar. Szerintem ez semmiképpen sem megengedhető dolog. Mégis mi az, hogy ha valaki úgy dönt, hogy márpedig akkor ez lesz és nem érdekli mit akar a másik, akkoris úgy fog történni, ahogy ő kitalálta? Tudod mit, akkor inkább menjen el, keresse fel az örömlányokat, szakítson a barátnőjével. Ezerszer tisztességesebb eljárás, mint erőszakoskodni azzal, akit elvileg szeretünk. Az pedig, hogy valaki iszik nem mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!