Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt a pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a pasim? BŐVEBBEN lent!

Figyelt kérdés

Hétvégén nála aludtam, és "kicsit" ittunk.Én annyira nem sokat, de ő igen,és egyre erőszakosabb kezdett lenni. nagyon megijedtem hogy akár meg is erőszakol!(Már nem vagyok szűz, de akkor is)Végül sikerült leállítanom, szerencsére...

miért csinálta ezt??úgy érzem,nem tudok bízni benne!!

18/l,ő is 18 éves

2010. márc. 11. 18:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
42%
50 es vagyok 19 05 os,miert csak akkor fogunk b aszni amikor nekijek van kedvuk,gondold vegig te sosem kefeltel a baratnoddel amikor faradt voltal vagy nem volt kedved csak azert hogy boldogga tedd?es te egy ennyit nem erdemelsz meg?hadjuk a pi csaba,akkor nem is szeret igazan.
2010. márc. 11. 19:09
 12/39 anonim ***** válasza:
18 50 es elnezest
2010. márc. 11. 19:10
 13/39 anonim ***** válasza:
74%

Nem, ez olyan dolog, hogy akkor kell együtt lenni, amikor mind a kettőtöknek kedve van. Ez nem úgy működik, hogy lerészegedsz és akkor hopp az asszonyt az ágyba. A nők nem kellékek és nem egy pár zokni, amit bedugsz a fiókba, aztán ha szükség van rá előveszed. A másik dolog pedig az, hogy milyen dolog erőszakoskodni??? Undorító. Őnagysága iszik és akkor azt csinál, amit akar? Ez nem így működik. Kíváncsi vagyok mit szólnál, ha a barátnőd jól berúgna és utána pedig erőszakosan viselkedne veled, hogy rád erőltesse az akaratát...

Egyébként ennyire férfiasnak tűnt az írásom? Nőneműnek érzem magam, és leszbikus sem vagyok, tehát semmilyen nővel nem volt szexuális kapcsolatom.

2010. márc. 11. 19:12
 14/39 anonim ***** válasza:
39%

18 50 es,nekem jol esne draga csinibaba ha egy no eroszakosan rammaszna,de neked fogalmad sincs milyen reszegen egy no mellett foleg ha kiba szottul kanos vagy,legalabb kezzel kiverhette volna neki,de most mi az istent magyaraszkodak en itt nektek?

ti nok azt hiszitek hogy nektek mindent szabad?meg ti szentek vagytok titeket kell tisztelni?sajnaltassatok magatokat?mindent megjatszodtok? na ez az undoritosag.

2010. márc. 11. 19:28
 15/39 anonim ***** válasza:
44%
alkohol mindenkiből mást hoz ki ennyi és az hoyg szexelni akart teljesen érthetö sztem nem kellet volna leállítanod szal mért rossz ha szexelni akar vered kisé részegen? mert ha nem lett volna részeg akk lefekszel vele vagy mi? ez nekem se világos
2010. márc. 11. 19:29
 16/39 anonim ***** válasza:
Az erőszakos rámászás és erőszakos viselkedés között ég és a föld különbség van. Azért ezt nem árt tisztázni. Én nagyon jól tudom milyen hatása van az alkoholnak, de azért vagyunk emberek, mert van eszünk. Az eszünkkel tudjuk kontrollálni a viselkedésünket és nem teszünk olyat, amivel a másikat kellemetlen vagy ne adj isten fájdalmat, sérülést okozó szituációba hozzuk. Ez nemtől teljesen független dolog, csak azért említettem a férfit, mert a kérdésben férfi szerepel.
2010. márc. 11. 19:30
 17/39 anonim ***** válasza:
en eskuszom megeroszakoltam volna.18 50 es ;)
2010. márc. 11. 19:36
 18/39 anonim ***** válasza:

Kifejthetnéd ezt az erőszakos dolgot. Lehet, hogy csak te fogtad fel rosszul, igazábol nem is akart neked rosszat, csak vadabb volt a kelleténél.

20f

2010. márc. 11. 19:37
 19/39 anonim ***** válasza:

Hát szégyellheted magadat.

Egyébként akkor elmondom mi a különbség: Erőszakos rámászás jelentheti a kezdeményezést is, vagy egy vadabb együttlétet is, de semmiképpen sem a másik akarata ellenére történő cselekvést.

Ha valaki erőszakoskodik, az egyértelműen olyat tesz, amit a másik nem akar. Szerintem ez semmiképpen sem megengedhető dolog. Mégis mi az, hogy ha valaki úgy dönt, hogy márpedig akkor ez lesz és nem érdekli mit akar a másik, akkoris úgy fog történni, ahogy ő kitalálta? Tudod mit, akkor inkább menjen el, keresse fel az örömlányokat, szakítson a barátnőjével. Ezerszer tisztességesebb eljárás, mint erőszakoskodni azzal, akit elvileg szeretünk. Az pedig, hogy valaki iszik nem mentség.

2010. márc. 11. 19:42
 20/39 anonim ***** válasza:
Hát ha már nem vagy szűz, és több mint 1 hónapot vársz a szexszel, akkor ne csodálkozz, ha mihamarabb elhagy. Gondolod nagy élmény neki várni? Azért mászott rád, mert már szexelni akar, és nem bírja az álszentségedet. Ha ennyire félsz tőle, hagyd ott, neki is jobb lesz.
2010. márc. 11. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!