Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálta ezt velem? Hogyan felejtsem el? (lent bővebben. )
Majdnem 5hónapja vagyok/voltam együtt a barátommal... szakítottunk másfél hete... kijöttek belőle azok a dolgok h még régebben részegen(tudom a pia nem kifogás...) csókolóztam mással ésh elmentem a srác házibulijába később megh nem mutattam be itthon...de a legkisebb gond az a bemutatás volt...oké(tegyük hozz h sose féltékenykedett szal nem is mondta h ne menjek a buliba v ilyesmi , tudom nem is kellett vna h elmenjek stb..de jól esett vna h ha kicsikét legalább féltékenykedik de semmi)... aztán a szakítás után párnap múlva találkoztunk és hazahoztam és végűl kibékültünk...másnap beszélünk telefonon közli velem h most legyen egy hét próba az érzései miatt mert hogy nem nagyon tud bennem bízni de szeret... mondta pénteken v szombaton dönt. Tegnap írt egy sms-t, hogy döntött folytassuk semmi kétsége effelől stb...ma együtt voltunk átjött hozzám, kérdeztem tőle ez most biztos , sikerült megnyugtatnia h igen biztos sokáig együtt leszünk...hát lefeküdtünk ma 8nem ez volt az első amúgy ő is meg énis együtt vesztettük el Ő 18/F én 16/L )
de még megis álltam szex közben mielőtt belementünk volna a közepébe h biztos és hogy nem fog elhagyni mondta igen...ma este írt smst elkezdtünk smsezni felhivtam mert szóba jött megint ez a dolog...és éreztem rajta h ajaj itt végleg vége lesz úgy volt hogy holnap találkozunk... mondta h most telefonban v hnap mondja ki mert mondtam neki h tudom a választ...jó végülis ki lett mondva ... mondta h ne higyjem azt h ez a mainap arra ment ki h lefeküdjünk stb... de akkor mit higyjek? bíztam benne ...énis akartam ma a szexet belementem de bíztam benne erre... és szeretem. de mondtam neki h már mindegy a magyarázkodása mármint h mit mondd h mit ne higyjek stb...ésh tudja hol lakom telószám stb..keressen ha beszélni akar v valami...
Igazából rá kell hagyni ha piszkálod akkor csak rosszabb lesz.
Hagyj neki idöt hogy tudjon dönteni, és ha ugy érzi és szeret is akkor ugy is megkeres.A kapcsolat egyik alapeleme a bizalom és ha az nincs meg akkor bizony el kell gondolkodni a dolgokon.
Ha tényleg szeret akkor tuti keresni fog hiszen hiányozni fogsz neki stb.
A szexes dolog az tényleg nem lehetett kellemes érzés de biztos hogy nem arra hajtott ha másnap akart talizni.
Idöt kell neki adni hogy átgondolja és ujra bizni tudjon benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!