Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt a pasim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a pasim? BŐVEBBEN lent!

Figyelt kérdés

Hétvégén nála aludtam, és "kicsit" ittunk.Én annyira nem sokat, de ő igen,és egyre erőszakosabb kezdett lenni. nagyon megijedtem hogy akár meg is erőszakol!(Már nem vagyok szűz, de akkor is)Végül sikerült leállítanom, szerencsére...

miért csinálta ezt??úgy érzem,nem tudok bízni benne!!

18/l,ő is 18 éves

2010. márc. 11. 18:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

18:50-es: te egy roppant primitív embernek tűnsz a megnyilvánulásaid alapján. És szerintem kb. 0 érzelmi intelligenciával rendelkezel. Ezt az itteni hozzászólásaidból szűrtem le egyrészt, másrészt pedig láttam a válaszodat egy másik kérdésnél, ahol azonnal felismertem az írásképedet és a fogalmazásodat és a százalék is megegyezett. Mondhatom, ott is remek választ adtál. Még szerencse, hogy léteznek igazi férfiak is, nem olyanok, mint te, aki egyből elmenne kur**ázni meg megcsalná a barátnőjét, csak azért mert az egyszer nem fekszik le vele. Ja igen, és megtanulhatnál normálisan fogalmazni meg írni.

20/L

2010. márc. 11. 19:43
 22/39 anonim ***** válasza:
90%
20/L, látod, hogy velem is hogy beszélt, pedig szerintem teljesen normális választ adtam. Az erőszakosság NEM MEGENGEDHETŐ!
2010. márc. 11. 19:46
 23/39 anonim ***** válasza:

18 50 es vagyok

Mégis mi az, hogy ha valaki úgy dönt, hogy márpedig akkor ez lesz és nem érdekli mit akar a másik, akkoris úgy fog történni, ahogy ő kitalálta?

errol van szo,te mondtad,a pi csa ugy dont hogy no szex es akkor nincsen semmi,na de ha a pi csa maszott volna a ferfire es o nem akart volna szexelni abbol biza Isten megint gond lett volna,akkor mas kerdes kerult volna ennek a helyebe,libak.

2010. márc. 11. 19:46
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

19 43 as,ha kiba szottul kivannam a szexet es a baratnom nem elegitne ki,az az Isten nem lenne hogy en ugy fekudjek le,tehat cselekednek,akkor minek baratno?

18 50 es;)

2010. márc. 11. 19:48
 25/39 anonim ***** válasza:
46%

De most komolyan, amelyik fiú képes szakítani azért a barátnőjével, mert 1 hónap után nem fekszik le vele, az nem is szereti igazán a lányt. Hanem csak a szexre kell neki. Nem igaz, hogy annyit nem lehet kibírni. Érdekes, vannak fiúk akik képesek kivárni több hónapot és mégsem halnak bele. A húgom pl. 1 év után feküdt le a barátjával, én pedig fél év után és még most is együtt vagyunk mindannyian. Azért, mert azok a fiúk, akik szeretnek valakit, képesek várni egy kicsit és nem dobják egyből a lányt, mint egy rongyot. Amelyik még is megteszi, akkor arra azt mondom, hogy jobb is, hogy előbb megszabadul tőle lány.

20/L

2010. márc. 11. 19:48
 26/39 anonim ***** válasza:
19 48 hohoho,erdekes valaszt adtal,igen ebben igazad van,nem szeretek egy not sem tiszta szivembol,csak egyet szerettem de atba szott,az volt es kessz,megfogadtam hogy tobb olyan nem lessz,en nem fogok szenvedni,a nok szenvedjenek.
2010. márc. 11. 19:51
 27/39 anonim ***** válasza:
18 50 es ;)
2010. márc. 11. 19:51
 28/39 anonim ***** válasza:

Áhh én nem is írok többet, csak kiforgatod az ember szavait. Van valami, amit tiszteletnek hívnak! Ha valamit nem akar valaki, akkor nem szabad ráerőltetni!!!

Egyébként meg ha valakit nem tisztelünk akkor sem szabad ráerőltetni az akaratunkat! A srác például elérte azt, hogy a barátnőjét megijesztette és nem tud bízni benne. Én sem tudnék bízni valaki olyanban, aki erőszakosan viselkedik velem.

Egyébként pedig talán ha nem erőszakoskodott volna vele, akkor nem ijedt volna meg a lány és lehetett volna egy közös döntést hozni, de így mi történt? Erőszakoskodott, megijesztette a barátnőjét, aki ezentúl nem bízik benne.

2010. márc. 11. 19:55
 29/39 anonim ***** válasza:

19:48-as: hát épp ez az. Most mondtad ki, hogy akkor minek barátnő? Ha neked csak szexre kell csaj, akkor keress egyéjszakás kalandokat vagy menj el egy kur**ához. De ne törd össze valaki szívét, aki esetleg igazán szeret, csak azért mert téged csak a far*kad vezérel és nem számít neked semmi érzelem. Akkor tényleg ne legyen barátnőd, ugyanis tudod, egy kapcsolat nem csak szexből áll. Épp ezért a normális emberek nem halnak bele, ha várniuk kell egy kicsit és nem kapják meg egyből, amit szeretnének. Ismered azt a mondást, hogy türelem rózsát terem?

20/L

2010. márc. 11. 19:56
 30/39 anonim ***** válasza:

19 56 en 4 honapot vartam a baratnom utan hogy lefekudjunk,nem szerettem hanem imadtam,de elhagyott egy masik fiuert.

"De ne törd össze valaki szívét, aki esetleg igazán szeret, "

ha egy no megteheti akkor en miert nem?ha egy no szorakozik akkor en miert nem?

telleg ennyire hulye vagy ba sszam azt hiszed nektek "noknek" mindent ellehet nezni?

ezutan mas lessz a vilag

megint 18 50 es

2010. márc. 11. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!