Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt velem? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már kb egy éve nagyon jóban vagyunk, több volt köztünk, mint barátság. Emiatt szakított is az akkori élettársával. Másoktól hallottam, hogy van most egy bnője, de nekem nem mondta meg. Az egész hétvégét együtt töltöttük és nagyon jü volt!

Ma véletlenül összefutottunk, együtt voltak,bemutatott a lánynak és akkor láttam a karikagyűrűt az ujjukon!

Beszélgettünk kicsit, és végig úgy csinált, mintha természetes lenne, hogy ők együtt, és nem látszott rajta semmi bűntudat!

Miért csinálta ezt velem??

2010. ápr. 26. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
spanja vagy, néha találkozik veled, most ebben mi a fura?
2010. ápr. 26. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Selyemfiú :) Nemakarja megszoktni az egy barlangot :) lapátra vele :)
2010. ápr. 26. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:

A "nagyon jól telt a hétvége" pontosan mit jelent? Történt köztetek valami?

Mi az, hogy a spanja vagy? Azoknak el szoktuk mondani, ha van menyasszonyunk...

2010. ápr. 26. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:

A nagyon jól sikerült este szted mit takar?

És több volt közöttünk, mint barátság, ugyanis miattam szakított az előző barátnőjével, akivel 4 éve voltak együtt.

2010. ápr. 28. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
mekkora izé vagy hogy hagytad hogy szakítson a bnőjével... nincs lelkiismeret furdalásod hogy szétszedted őket?
2010. ápr. 28. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Na hát kár volt benne megbíznod..v.annak ilyenek..költözz el messzire!
2010. ápr. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!