Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem?
Figyelt kérdés
Elhagyott 1 év után, két hét után ír, nyilvánvalóan csak a szex miatt, majd nem rohantam egyből újra lerázott, beállítva hogy én vagyok a szemét. Már túl voltam rajta a két hét alatt de most újra felkavart. Miért ilyen szemét? Esetleg valami ötlet a bosszúra? (bár nem vagyok bosszúállós típus, de ezek után megérdemelné)2011. ápr. 1. 13:44
1/9 anonim válasza:
Inkább felejtsd el. A bosszú sehova sem vezet.
2/9 anonim válasza:
Szerintem keress magadnak először is egy új barátot, barátnőt. A bosszúállást hagyjad, felesleges és nem lesz tőle jobb...sőt!
Tanácsom: SOHA többet ne állj vele szóba, bármennyire is mondja, hogy más lesz minden, megváltozott stb... Kutyából nem lesz szalonna!
Majd sírhat, ha lesz egy baromi jó párkapcsolatod egy olyan ember mellett, aki tisztel és szeret!
Ha valaha is szeretett, akkor ez elég büntetés lesz neki, ha nem, akkor meg úgy is mindegy, mert te legyél boldog ez a lényeg. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Valóban a bosszú nem vezet célra. Ha megkeresne a jövőben (bár már nem fog szerintem) elhajtom vagy nem is reagálok rá. Valóban jó lenne egy jó párkapcsolat csak nehezen találok.
2011. ápr. 1. 13:59
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek elküldjem még a fenébe utoljára sms-be hogy hagyjon, vagy sz@rjam le?
2011. ápr. 1. 14:01
6/9 anonim válasza:
Ne reagálj, sz@rd le!
Párkapcsolatod meg lesz majd, ne aggódj! :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. sokszor jártam már így pórul ezért is tud megviselni egy-egy ilyen sztori. dehát csak eljön egyszer az én időm is, akivel tényleg jól elvagyok. 22/L vagyok amúgy.
2011. ápr. 1. 14:22
9/9 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom,a harag rossz tanácsadó,és a bosszú bosszút szül!Tudom,milyen érzés ez,de néha pont azzal őrzöd meg a büszkeségedet és a tartásodat,ha eljátszod,hogy már abszolút nem kavar fel,és nem érdekel.Akkor is,ha belül igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!