Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ronhattam el hogy ezt csinálta velem? én vagyoka hibás?

Figyelt kérdés
a történet..van egy lány és vagyok én...én szerettem őt..és álítólag ő is engem...de képes volt a haverom elött letagadni h mi eggyüt vagyunk és vele kézen fogva bemennia suliban,smároltak is..és én ezt hamarabb megtudtam mint ő felfoghatta volna h mi történt...és én ezta szemére hánytam hogy mi volt ez?? és ő azzal magyarázta hogy a haverom rávan szálva...és nem haggya békén..(mellesleg ha valakire rávan szálva valaki akkor próbál ellenkezni..ő nem tette)ezután 2napig hozzá se szóltam..de megbocsájtottam neki..ezelött 1lánynak se bocsájtottam meg semmit..de benne láttam valamit..ezekután kb egy hónapig minden rendben volt..happy mosolyogtunk..boldogok voltunk 1más mellet..de megint jött a baj...a haverjaimnak volt a sulijukban óráik..és odamentek hozzá..és a szemükbe hazudta hogy mi már rég nem vagyunk eggyütt..dobot..és az osztály rajtam nevettet h de lúzer vagy..még a saját csajod is szégyell..ezekutána szemembe hazudta hogy ez enm így volt stb..én már nem hittem el neki...5 ember szava volt 1 ellen...és utána szakítotunk..és mondta h néha azért beszélgethetnénk..meg stb..de ezek ellenére ha meglát még nem is köszön..lesüti a szemét..még a szemembe se bír nézni...mit ronhattam el hogy ezt csinálta velem? :SS 16/F
2011. máj. 4. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Gerinctelen csaj.
2011. máj. 4. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Te semmit, a csaj ilyen:S És sose jönnétek ki jól vagyis nem szeretne téged, csak lelkiismerete van és amiatt kedves hozzád:) Hasonló helyzetben voltam én is.
2011. máj. 4. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, Te nem rontottál el semmit. A lány - ahogy már előttem is írták - gerinctelen. Féreg. Ennyi.

Remélem hamar túllépsz rajta és találsz egy rendes lányt. :)

2011. máj. 4. 22:13
 4/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én mindig magamban keresem a hibát...
2011. máj. 4. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha te is magadban keresed a hibát, akkor mások is benned fogják megtalálni.

Kicsit több önbizalmat, nem rajtad múlik, hanem azon, hogy összeilletek-e.

2011. máj. 5. 01:19
 6/6 Leon24 válasza:
egyszer összejöttem egy hasonló szemétláda csajjal ,nem igen mondok ilyeneket nőkre ,de az a csaj az volt ,mondjuk belőlem nem csinált hülyét mások elött ,de rohadtmód kihasznált ,sztem tanulj az esetből ,ha magadban meg eddig nem találtál hibát és kérdezned kell mit rontottál el ,ezek szerint semmit ,ez a lány ilyen volt ,az egyetlen rossz amit tettél hogy bíztál benne , az a baj hogy ilyen sztem legaláb egyszer mindenkive előfordul ,attól független hogy nőről vagy férfiről beszélünk.Majd találsz egy normálisat vele meg ne foglalkozz többet soha!
2011. máj. 5. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!