Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta? Vagy nem is volt szándékos? (bővebben lent, kicsit hosszú)
Ez még az előző tanítási évben történt. Amikor egymásra néztünk mindig mosolygott, mindig kedves volt velem. Volt amikor megsimogatta a vállam stb. Aztán év végére már teljesen belebolondultam.
Elmondtam neki hogy hogy érzek iránta, és voltam olyan hülye hogy ne kérdezzem meg hogy van-e barátja. Mit ne mondjak nem jött össze a dolog, de utána még jobban közeledett felém, sokkal többet beszéltünk. Kicsit később msn-en valahogy előjött megint ez a téma. Megkérdezte hogy mit érzek, elmondtam. Utána kb 10 percig tartott mire sikerült elbúcsúznia,ezerrel küldte a puszikat meg hasonlókat de ez már utolsó nap történt.
Nyáron nem tudtam tartani vele a kapcsolatot, telefonszámát nem mertem elkérni mert nem akartam hogy azt érezze hogy nyomulok. Nyáron csak 1-2* tudott feljönni msn-re mert otthon nincs netje, de akkor már csak átlagosan beszélt velem és keveset írt. Szerintem ő nem olyan lány aki szórakozna vagy szándékosan megbántana másokat.
Érzem hogy még mindig szeretem, viszont szerintem még most is együtt van a barátjával. De ha nem akkor sem mernék már lépni, így is már kétszer megkérdeztem hogy van-e valami esély. Jelenleg beteg vagyok így nem tudok beszélgetni vele, amúgy osztálytársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!