Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mért csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mért csinálta ezt? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Múlt héten 4 barátomml voltam bulizni az egyik fiú nkm nagyon tetszik már lassan 2 éve. Kb 1 hónapja lettünk jóba elötte szóba sem áltunk de már én akkor nagyon szerttem. És akkor nm tudom h azért mert ivott és hülyeséget csinált vagy elöjött belőle az igazság. Smárolni akart velem. De pont aznap hallotm egy sztorit hogy egy lánnyal már csinálta ezt de az a lány korábban tetszett neki. Nem tudom mért akarta csak mert beugott, vagy poénból,vagy érezhet valamit. De amugy nagon aranyos vlm meg minden és utána ugy kösönt el MSN-en hogy csók.De amikor utánna 3 nappal találkoztam vele ugy viselkedett mintha meg sem törént volna. Mit jelent ez? Miért csinálja? Kérlek segítsetek nagyon szeretem.(L)
2010. jún. 3. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Be volt rúgva, és smárolni akart. Ez ilyen dolog a fiúknál. Lehet, hogy tényleg tetszettél neki, de az is, hogy kiszúrta, hogy bejössz neki, és ezt használta ki. Mindenesetre ha akarsz valamit, akkor hajts rá jobban, mert különben úgy fogja gondolni, hogy egy részeg pillanat volt az egész.

Legközelebb próbálkozz vele te, és akkor tudni fogja, hogy nem erről van szó.

2010. jún. 3. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mer kezdeményezni és az is igaz, hogy részegen az ember nem tud hazudni...
2010. jún. 3. 15:36
 3/3 anonim válasza:
tapasztalatom szerint, ilyenkor a fiú csak be van indulva,aztán pár nap után,vagy akár egy nap után már leáll,és akkor már nincs szüksége rád.
2010. jún. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!