Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felpofozott a barátom, elege lett, mert hisztiztem, féltékenykedtem. Mi a véleményetek a nőverésről? Soha nem emelnétek kezet a barátnőtökre, vagy van az a helyzet, amikor megérdemli a nő?
Hihetetlen mennyi gyökér válaszol itt... Igen, van az úgy, hogy megérdemelten kap pofont egy nő, el tudok képzelni olyan szituációkat, de aki egy hisztit se tud úgy elviselni anélkül, hogy viszketne a tenyere, az az ember nem tud uralkodni magán! Ne mondja már nekem senki, hogy egy féltékenykedésre normális fizikai erővel reagálni.
Szerintem gondolkozz el a szakításon, mert egyértelműen kicsináljátok egymást. Ő nem bírja a féltékeny természeted, a helyedben meg átgondolnám, hogy mennyire okos együtt maradni valakivel, aki ilyen "piti" dolgokért is taslikat osztogat.
Civilizált emberek nem fizikai erőszakkal kellene, hogy megoldják a problémáikat.
Ettől függetlenül, ha engem egy férfi "nevelni" akarna pofonnal, akkor én biztos, hogy visszaütnék tiszta erőből. Mégis hogy lenne már ez normális hozzáállás? Szerintem egészséges kapcsolatban egyenrangúak a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!