Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ezért nem fogunk kapcsolatban maradni, mert
bebizonyítottad, hogy nem bírsz leállni"?
Figyelt kérdés
Ez a mondat egy pasi szájából?
Piszkosul összevesztünk és az összes sérelmem elkezdtem leírni. Nem hagytam abba. Minden kitódult belőlem.Erre írt a fenti mondatot.
Elég csúnya dolgokat is írtam :)
Pl. hogy sz@@r alak és így sem felesége, sem gyereke, sem családja nem lesz és, hogy a háziállatai fogják a tökeit nyalogatni és hogy megérdemli, egészségére."
Nem beszéltünk 3 napja, de végül is minden levelem felbontotta, amiben leírtam, ami a szívemet nyomta eddig.
Lehet számítani rá, hogy majd még beszélünk vagy sem?
Lehet, hogy Ő ezen a háziállatos dolgon nem röhögte magát szét, de az otthona mint egy állatkert kb. Kutya, ló, nyúl, stb :D
Veled nem is lehet beszelgetni. Mar egy csomoan megmondtak neked a sajat velemenyuket, de csak ellenkezel es mondod a magadet. Amelyik valasz nem tetszik azt kitorolteted es tovabb fosod a szot. Igen ertjuk, hogy milyen vagy, ki-ki le is irta a mondandojat. Ennyi. Rendezgesd csak a temakort, toroltesd a nem tetszo valaszokat es beszelgess magaddal tovabb, mert mar uncsi a tema.
2015. jún. 25. 14:08
42/50 anonim válasza:
32 éves vagy, ehhez?? Jesszusom , az nem semmi :)
2015. jún. 25. 14:23
43/50 anonim válasza:
"Tényleg szerelmes szemekkel néztem rá, babát akartam Tőle, tényleg az egekbe magasztaltam. "
Persze, mert olyannak láttad, amilyennek látni szeretted volna. Már harmadszor kérdezem: az elején nem zavart, hogy állatokkal él együtt? Azt gondoltad, hogy majd a kedvedért megváltozik? Nem vetted észre az elnyomó személyiség jeleit? Mert az ember nem tud önmagából kivetkőzni, max. te láttad rózsaszín szemüvegen keresztül. Tehát könnyen lehet, hogy igazad van, és valóban egy rémes alak, de TE VÁLASZTOTTAD, te láttál bele olyan dolgokat, amik benne nincsenek meg. Te nem vetted észre a valódi személyiségét, te nem vetted észre, hogy zavar az életmódja, elvakított a rózsaszín köd, és most RÁ haragszol emiatt, meg a világra... pedig ha nem érted meg, hogy miben hibáztál, akkor a következő párkapcsolatban is el fogod követni ugyanezeket a hibákat. És a következőben, és a következőben és a következőben...
2015. jún. 25. 14:27
44/50 A kérdező kommentje:
gőzöm nem volt arról pl. hogy az állatokat beengedi a lakásba :-o a zsarnokot nem láttam, csak , amikor minden elkezdett arrafelé menni, ahogy ő akarja a dolgokat.
2015. jún. 25. 14:29
45/50 anonim válasza:
Csak az állatos részhez tudok hozzászólni. Nekem is van 1 kutyám, ha a párom undorodna tôle, vagy az engedélyem nélkül szólna bele a nevelésébe, repülne a pasi. Nem is értem, hogy miért kezdtél olyan pasival, akivel ennyire nem egyezik az értékrendszeretek. Keressetek mindketten mást, jobban jártok.
2015. jún. 25. 15:17
46/50 anonim válasza:
Tehát te már azelőtt elszerelmesedtél és közös gyereket terveztél, hogy megismerted volna a másikat, hogy beleláttál volna az életébe, hogy lettek volna érdemi tapasztalataid arról, hogyan viselkedik konfliktushelyzetekben?
2015. jún. 25. 15:42
47/50 A kérdező kommentje:
Igen..kb ez a helyzet. Es nemcsak arrol van szo..hogy az allatok a lakasban vannak...hanem oda fekszenek, ahol mi is alszunk.
2015. jún. 25. 17:16
48/50 anonim válasza:
Ha úgy érzed igazad van , a stílus ahogy kitálalsz akkor sem mindegy. Nem az a jó megoldás hogy tűrsz tűrsz jó ideig aztán az egész szennyest ami esetleg évekig gyűlik egyszerre borítod valaki fejére. EZ nem tisztességes, már időközben jelezni kellett volna felé a problémákat, lépni, vagy otthagyni, ha nem változtat és ez neked nem felel meg. De a furcsa a kérdésed, amiből nem derül ki, hogy akkor Te még mindig kapcsolatban szeretnél ezek után lenni vele? Mert azok után amit leírtál a helyében nem keresnélek, hiszen a sz.alaknál stb. nem sok rosszabb kritika van... Egy ilye mondat után e kérdésedet feltenni szerintem felesleges volt.
2015. jún. 26. 13:03
49/50 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, én apránként jeleztem ezeket a dolgokat, de nem változtatott. Tipikusan a nulla kompromisszum és stb. Olyan dolgokat megcsinált, hogy inkább nem írom le. És mindig mindenért engem hibáztat. A legkisebb hü.lyeségnél is belém tud kötni. És annyi minden felgyűlt bennem, hogy nem tudtam finomabban megfogalmazni. Próbáltam, de csak durvább mondatok jöttek volna ki. Én nem egy kiskutya vagyok, akit beültethet a sarokba, hanem egy érző nő és nekem is vannak vágyaim, elképzeléseim, de az nem egyezik meg azzal, hogy mindig az legyen, amit Ő szeretne.
2015. jún. 26. 13:22
50/50 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy apránként jelezted, jól kibirtál vele ennyi időt, én egy zsarnokkal 1 évet sem bírtam volna ki.
A kérdésed továbbra is felesleges, úgy megsértetted az egóját, hoyg hallani sem akar rólad többet, akkor sem, ha neked volt igazad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!