Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat hogy vegyem ra hogy facen kirakjuk névvel hogy kapcsolatban és h közös képeket rakjon ki?
Ugyan mi a p÷cs÷nak raknátok ki!?
Akik ismernek benneteket azok tudják hogy együtt vagytok. Akik nem ismernek, azoknak mindegy!
Egy hónap múlva szétmentek, és akkor majd próbálgatod mindenhonnan eltávolítgatni a sok szar fotót!
Felesleges kirakni. A közeli ismerősök tudják, a többinek meg semmi köze hozzá.
Mi a fenéért kell minden mozzanatot, gondolatot megosztani?
"Ha annyira nem akar felvállani, hogy ilyet megtesz a kedvedért, akkor szerintem nem érdemes a kapcsolatot erőltetni."
:'DDD
Beszarok, hogy idáig süllyedtünk.:D
Mindenki lathatja az eredmenyet az agymosasnak.
Ha nalam eroltetned meg le is torolnelek!
Ha ezen kiakadnal javasolnam, hogy keress FB kompatibilis tarsat.
Úristen! Amikor nősültem nem osztottam meg a páromat a FACEBOOK-on! Pedig jobb lett volna megosztani mint elvenni!
Igaz akkor még nem is volt FACE! (Csak az enyém, jó nagy!) :-)
De miért a nyamvadt faszbúknál kezdődik a felvállalás? Miért onnantól komoly egy kapcsolat, hogy oda ki van pakolva?
Ha egyébként bárhol megjelenik veled örömmel, és nincs ismerőse, aki előtt titokban akarná tartani, hogy jártok, akkor nehogy már kardinális kérdés legyen, hogy arra a szarra hajlandó-e képeket töltögetni rólad! Ha meg nem teszi meg érted ezeket, akkor ez itt a probléma, és ezért kell átértékelni a kapcsolatot, nem a hülye facebook miatt.
(4. voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!