Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat hogy vegyem ra hogy facen kirakjuk névvel hogy kapcsolatban és h közös képeket rakjon ki?
Sehogy.
Fogadd el, hogy másként lát dolgokat.
Neked fontos a Facebook, like-ok száma.
Ő a valóságban szerete, utcán élő emberek előtt van veled.
Szerintem ezt nem így kellene megközelíteni kedves válaszadók! Ha a srác amúgy nagy facefüggő, pl lájkolgat, megosztogat, kiírogat mindent, akkor lehet, hogy tényleg nem akarja, hogy mindenki tudja, hogy együtt vagytok.
Kérdezted már miért nem? mit válaszolt?
Nagyon nekiestetek a kérdezőnek, pedig elég hiányosak az infóink.
Pl.:
1. Nem tudjuk, hogy a srácnak/férfinak mennyire fontos, mennyire élete része a Facebook, mert ha amúgy sokat van fent, aktív, cseveg, megosztogat, lájkolgat, akkor jogos lehet a kérdés, hogy a barátnőt miért nem vállalja fel szintén, úgy, ahogy a többi ottani tevékenységét. Nyilván aki nem aktív része ennek az oldalnak, attól nem várható el annyira.
2. A neten kívül egyébként mennyire vállalja fel, mert ha teszem azt, amúgy sem mutatja kifelé, hogy ők egy pár, akármennyire régóta tart, ha nem úgy viselkedik mások előtt, hanem csak mint barát, haver, és nem párként, a kérdező várhat megerősítést mondjuk egy ilyen közösségi portálon.
Viszont ha amúgy nem felhőtlen a kapcsolat, ez nem fogja megoldani, hogy így felvállal, aztán ha rövid időn belül borul a bili, kellemetlenebb lesz.
Szrintem a Facebook-os pasik elég kis százaléka fordít erre energiát. Egyszer már mondta, hogy szeret ide minek írja ki? Ez egy weboldal.
Értem, hogy egy birtokló nőnek ez fontos de ha elkezded elfogadni, hogy ő ilyen akkor lehet, hogy ő is belátja neked erre szükséged van.
Sok mindent intézek én is fb-on, szinte minden nap ránézek, de SOHA nem raknám ki a párkapcsolati státuszom!
Egyszerűen nem arra való, komoly ember nem teszi közszemlére a magánügyeit.
Ez az egész csak akkor gáz, ha egyébként minden eddigi barátnőjét kiírogatta, csak Téged nem akar. (bár még ebben az esetben is felnőhetett azóta) Egyébként becsülendő, és örülj neki, hogy nem kirakat-kapcsolatban vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!