Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri bennemaradni egy szexmentes kapcsolatban?
2 éve vagyunk együtt. Nem mondom, hogy eleinte minden tökéletes volt ilyen téren, de más téren igen, így elfogadtam. Most ott tartunk, hogy havi egyszer 5 perc, és letudva. A kommunikáción már túl vagyunk, nem tudja az okát, neki így jó. Nekem nem jó.
Megéri így maradni?
21N, 28F
Atyaég.És 2 éve ez megy?
Elég gáz ez azért,már bocs.
Nem maradnék ilyen kapcsolatban az tuti.
Oké, ezzel a véleménnyel valószínűleg nem leszek népszerű, de szerintem nem kell mindjárt kitalálni, hogy biztos megcsalás vagy egyéb megy a háttérben. Még azt sem jelenteném ki, hogy a párod nem szeret téged. Szokatlan, de elképzelhető, hogy valakinek hasonló igényei legyenek.
Ettől függetlenül természetesen nem ajánlatos benne maradnod a kapcsolatban, ugyanis neked ez így nem felel meg. Jogodban áll olyannal élni, aki eleget tesz az elvárásaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!