Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kapcsolatban vagyok, de tetszik egy szintén foglalt srác?
2 éve van kapcsolatom, a srácnak is olyan 2-3 éve lehet bár kicsit idősebb nálam (26-28 körül lehet).
Párszor beszéltünk, és nagyon megfogott a jelleme, a kisugárzása, a dolgokhoz való hozzáállása.
Gyanítom, őt nem érdeklem, vagyis nem úgy. Mindig odajön hozzám beszélgetni, de ezt mindenkihez, szóval lényegtelen.
Egyszer mondta, hogy édes vagyok, meg meghívott házibuliba, és elkérte a számom, de ez semmi.
A barátom teljes ellentéte. A barátomat 2 évig kellett nyaggatni, hogy dolgozzon végre, 3 hete nagy nehezen elkezdte. Meg abszolút nem egy pozitív személyiség, mint a másik srác.
Hogy felejtsem el?
21l
Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz:
1. maradni az egyébként is problémás kapcsolatodban (azért remélem beszélgettek eleget a pároddal, hogy a problémákat megoldjátok)
2. elmondod a srácnak, hogy hagyjon békén, szakítsd meg vele a kapcsolatot és maradj meg békében a jelenlegi pároddal
3. kérdezz rá annál a másik srácnál, hogy mik a szándékai
4. szakíthatsz a mostani pároddal, ha rossz a kapcsolatod, hogy aztán új életet kezdj azzal az új sráccal
De ha az a srác nem érdekel, akkor szimplán koptasd le, ennyi! :)
Minden csak rajtad és a döntéseden múlik! :)
Elég gusztustalannak tartom, hogy köpködsz a srácra akivel együtt vagy - ha olyan szörnyű, akkor miért voltál vele az előző két évben?
Én nem omlanék össze a helyében, ha lelépnél, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!