Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi (35), aki állítólag boldog élettársi kapcsolatban él, miért tesz ilyeneket?
Van egy gyermeke,akit imád,ez megnyilvánul a beszédéből,és ez teljesen jó.
Viszont facebook-on szoktunk egymásnak írni,kivel mi van,hogy van,stb.
Már egy éve ismerjük egymást,de a személyes beszélgetéseken kívűl facebook-on csak 2 hónapja írogatunk.
Ő kezdte azt is.
Aztán mostanában már olyanokat bekérdez,hogy csak nyelek nagyokat...huuu. :)
Mert egyébként nagyon helyes férfi,nekem tetszett mindig is,de tiszteletben tartom,hogy családos,nem kezdenék vele.
Szóval olyanokat ír,hogy rendesen zavarba jövök,persze én is megválaszolok neki,és amikor személyesen beszélünk ezután,ugyanúgy incselkedik.
Kedvelem nagyon,csak ez az egész olyan furcsa.
Szerintem két lehetőség van:
1. Flörtöl veled, mert legyezgeti a hiúságát, vagy mert kicsit unalmas lett az otthoni légkör, de ennél többe nem merne belemenni veled.
2. Flörtöl veled és egy kis alkalmi szexben is benne lenne.
"Egy férfi (35), aki állítólag boldog élettársi kapcsolatban él, miért tesz ilyeneket?"
Mert te partner vagy benne, azért. Ha tartanád magad valamire, akkor megmondanád, hogy ezeket a kérdéseket majd akkor tegye fel, ha független lesz, de te nem vagy kapcarongy, akit fűzögethet a gyereke anyjának a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!