Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ezért nem fogunk kapcsolatban maradni, mert bebizonyítottad, hogy nem bírsz leállni"?
Ez a mondat egy pasi szájából?
Piszkosul összevesztünk és az összes sérelmem elkezdtem leírni. Nem hagytam abba. Minden kitódult belőlem.Erre írt a fenti mondatot.
Elég csúnya dolgokat is írtam :)
Pl. hogy sz@@r alak és így sem felesége, sem gyereke, sem családja nem lesz és, hogy a háziállatai fogják a tökeit nyalogatni és hogy megérdemli, egészségére."
Nem beszéltünk 3 napja, de végül is minden levelem felbontotta, amiben leírtam, ami a szívemet nyomta eddig.
Lehet számítani rá, hogy majd még beszélünk vagy sem?
Lehet, hogy Ő ezen a háziállatos dolgon nem röhögte magát szét, de az otthona mint egy állatkert kb. Kutya, ló, nyúl, stb :D
Akkor azt áruld el, hogy amikor összejöttél ezzel a pasival, akkor nem zavartak az állatai? Vagy ennyire nem ismered magad, hogy nem tudtad felmérni, hogy zavarni fog?
A párkapcsolatra való alkalmasságot nem az fémjelzi, hogy ki hány évig él kapcsolatban, hiszen gyakran teljesen problémás személyiségű embereknek is van évtizedekig tartó kapcsolata (pl. feleségverők, alkoholisták, stb.).
A hosszú távú kapcsolat titka, hogy
-Olyan társat választok, akit el tudok fogadni úgy, ahogy van, nem akarom megváltoztatni
-Ha probléma merül fel, akkor AZONNAL jelzem finoman, különben összegyűlik és ilyen kifakadásokban tör elő, ami után már nagyon nehezen lehet visszakozni
-Ha nem lehet megoldani, akkor időben kilépek, tudomásul veszem, hogy ez a kapcsolat nem nekem való, és nem a másikat okolom miatta, mert felnőtt emberek vagyunk, és én legalább annyira vagyok felelős a kapcsolataimért, mint a másik (ha másban nem, abban biztosan hibáztam, hogy rosszul választottam, de vállalni kell a felelősséget a döntésemért).
Úgy látom, a fentiek egyike sem igaz rád...
És azt írod, jó kis tükröt tartottál a pasinak. Csakhogy az emberek többsége nem akar belenézni a neki tartott tükörbe, inkább hibáztatja azokat, akik tükröt tartanak neki. Pont úgy, ahogy te teszed most...
Milliószor elmondta, hogy egy kapcsolat nem arról szól, hogy valaki kivan neki szolgáltatva, alá van rendelve...és azt is, hogy ő egy alattvalót keres én meg párt magam mellé.
Igen, megvetem, amióta ezeket csinálja, mert az elején, amikor megismertem, nem ezt az oldalát mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!