Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Ezért nem fogunk kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ezért nem fogunk kapcsolatban maradni, mert bebizonyítottad, hogy nem bírsz leállni"?

Figyelt kérdés

Ez a mondat egy pasi szájából?

Piszkosul összevesztünk és az összes sérelmem elkezdtem leírni. Nem hagytam abba. Minden kitódult belőlem.Erre írt a fenti mondatot.

Elég csúnya dolgokat is írtam :)

Pl. hogy sz@@r alak és így sem felesége, sem gyereke, sem családja nem lesz és, hogy a háziállatai fogják a tökeit nyalogatni és hogy megérdemli, egészségére."

Nem beszéltünk 3 napja, de végül is minden levelem felbontotta, amiben leírtam, ami a szívemet nyomta eddig.

Lehet számítani rá, hogy majd még beszélünk vagy sem?

Lehet, hogy Ő ezen a háziállatos dolgon nem röhögte magát szét, de az otthona mint egy állatkert kb. Kutya, ló, nyúl, stb :D

2015. jún. 25. 12:42
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
7. Vele nem lehet dolgokat így megbeszélni. Ő tényleg csak akkor tér észhez, ha keményen odaszólsz Neki, mert azt hiszi Őkörülötte forog a világ.
2015. jún. 25. 12:56
 12/50 anonim ***** válasza:

Tehát azért mert sok állata van, így kell vele beszélni? Ezzel a saját intelligenciád hiányát bizonyítod.

Azért nem lesz családja meg gyereke (és mi van ha nem is akar?? Mégis ki mondta, hogy az kötelező?) mert sok állata van? Ha meg olyan borzalmasan rossz ember akkor miért vagy vele és miért írsz ki kérdést, hogy meg lehet-e ezt még beszélni?

Szerintem ezen nincs mit megbeszélni. Legalábbis ha van esze a csávónak, feléd sem néz többet. Lehet, hogy ő a magányos, idős macskás nő férfi változata lesz. De az is tuti, hogy te meg egy gyönyörűszép fejlődésben lévő házisárkány példány vagy... Önuralmad, megoldóképességed nulla. Ki az a h*lye pl aki addig halmozza a problémáit amíg idáig elfajulnak?

2015. jún. 25. 12:58
 13/50 A kérdező kommentje:

nekem egyáltalán nincs lelkiismeret furdalásom, mivel többször megbántott ok nélkül.

Most legalább megtudta, milyen, ha a másik tárfélen áll.

2015. jún. 25. 12:58
 14/50 A kérdező kommentje:
térfél
2015. jún. 25. 12:59
 15/50 A kérdező kommentje:
12. pl. Ő? mivel semmit nem lehet vele megbeszélni, mert homokba dugja a fejét...előbb-utóbb számítani lehetett rá, hogy borítok...Nehogy már őt védd, amikor nem egyszer hazudott, átvert és ígérgetett és stb? Lehet vkit szeretni, de van egy pont, ahol elég és kijön belőled. Legalább mostmár ő is érzi, milyen, ha sze..metek vele.
2015. jún. 25. 13:01
 16/50 A kérdező kommentje:
Húúú, úgy látom itt mindenki eljátssza a nagy együttérző férfit....de hogy mégis miket tett velem, az mondjuk huszadlagos?! Ti is hu..ék vagytok, mint a s...gg
2015. jún. 25. 13:03
 17/50 anonim ***** válasza:

Mi honnan tudjuk miket tett veled? Te harcolsz itt idegenekkel. Buta lehetsz mint a tök. :)

Ha olyanokat tett veled, akkor MIÉRT NEM HAGYTAD OTT? Miért nem álltál elé az első, második, harmadik probléma után? Ha ez sem működött, miért nem hagytad ott? Téged minősít ha egy sz*r alakkal vagy együtt és tűrsz a végtelenségig. Más rosszagása nem jogosít fel arra, hogy úgy viselkedj mint egy ősember.

2015. jún. 25. 13:05
 18/50 anonim ***** válasza:

18. Te annyira birka vagy, hazudnak és megbántanak, lenyeled? Akkor nyeld és bégess is hozzá.

Nem, kérlek én amikor megtudom és látom hogy nem lehet megoldani, akkor szépen elköszönök, és elsétálok. :)

2015. jún. 25. 13:07
 19/50 A kérdező kommentje:
Jajj a nagy állatbarát utolsó, menj és költözz hozzá. És éljetek az állatszőrben. Feküdjetek az ágyba, amibe a kutyát is beengedi.. Vicc baz+, hogy ekkora id.óták vannak a világon.
2015. jún. 25. 13:07
 20/50 anonim ***** válasza:
Ja várjál, te tulajdonképpen csak meg akartad alázni ezt a férfit. Most akkor ő tulajdonképpen kicsodád? Ismerősöd? Barátod? Párod? Jártok? Vagy mi? Így mondjuk szerintem nem nagy veszteség egyikőtöknek se, ha többet nem álltok szóba egymással. Szerintem egyébként igaza van annak a férfinak. Nem fogtok kapcsolatban maradni egymással. Már ha egyikőtök se saját maga ellensége.
2015. jún. 25. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!