Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van szépséghibátok? Mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szépséghibátok? Mi az amit te máson nem fogadnál el?

Figyelt kérdés

Gondolok itt legapróbbtól egész a "nagyobb problémákig"

PL.: Borostás láb stb, túlzott szőrösödés (kar, has stb) fogszabályzó, súlyfelesleg, soványság, pattanásos arcbőr, hát még lehetne sorolni. Kort és nemet is írjatok légyszíves. És azt is, hogy titeket mi akadályoz, mi a hibátok? Elfogadta-e a párotok mennyire szégyellitek? Nem feltétlenül szerelmen alapuló kapcsolatról kell nyilatkozni, akik nem szerelemből vannak együtt ott is elfogadjátok egymást vagy a másikat?

2010. febr. 21. 17:40
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Vékony vagyok , de legalább izmos, és van fogszabályzom(de azt majd leszedik :D). Amúgy teljesen meg vagyok elégedve magammal!!!
2010. febr. 25. 19:02
 32/37 anonim ***** válasza:
52%

amirol tehet(ne):

-sarga, szetallo fogak

-budos

-szoros honalj

amirol nem tehet

-tulsulyos (bar errol akar tehetne is, valamilyen szinten mindenkepp)

-res van a felso metszogai kozott vagy az inye beszed/mosolygaskor a felso fogsora fole huzodik

-szoke (az esetek 90%ban)

az en hibam: felszedtem 5 kilot, de sokak szerint igy is jol nezek ki, de nekem megse tetszik. szoros vagyok "fius helyeken" (labujj, koldok alatt, mellbimbo korul) de errol igyekszem tenni. karikas a szemem.

20L

2010. febr. 25. 19:04
 33/37 anonim ***** válasza:

Alacsony vagyok(csak szerintem, amúgy átlag magasság, de nekem nem elég:D)

Aztán pattanásaim vannak, sovány vagyok.

2010. febr. 25. 19:18
 34/37 anonim ***** válasza:
rettenetesen szőrös vagyok alapból. nagyon nehéz kezelni. tuti valami hormon probléma. de van barátom, és még nem panaszkodott.:) 18/l
2010. febr. 25. 19:24
 35/37 anonim ***** válasza:

Én 170 centi vagyok, de szeretnék magasabb lenni. Minden mással elégedett vagyok.

Férfiakon amit nem viselek el: háj, előreálló fogak, ha szőrteleníti magát (kivéve persze az arcát, de az se legyen teljesen szőrtelen), ha túl alacsony, ha igénytelenül öltözködik, ha hosszú a haja... azt hiszem ennyi :)

2010. febr. 25. 19:38
 36/37 anonim ***** válasza:

Nekem is van szépséghibám, nem írom le, hogy mi. De én annak örülök, amim van: pl.: nagyon jó az alakom, a fogsorom teljesen jól illeszkedik mindenütt (azt mondta valaki nekem egyszer, hogy régen a színésznőknek volt ilyen fogsora).:) Szerintem nem a külső alapján kell megítélni a másikat; ezt úgy értem, van amiről tehet: pl.: koszos köröm, vagy ha valaki nem mozog, és azért husis (de van aki meg alkatilag ducibb), vagy ha valaki nem borotválkozik...igénytelenül sminkel, túl sokat sminkel, ízléstelenül öltözködik. Higgyétek el, ezek sokkal többet elárulnak egy emberről, mint az, hogy milyen az orra íve, a fogsora, a haja, a szeme, a bőre (pl.: a pattanásosság is gyakran alkati dolog).

Ne olyan dolog alapján ítélj meg valakit, amiről nem tehet, mert téves ítélethez juthatsz.

Egyébként szerintem egy-egy szépséghiba akár szexepillá is válhat.:D;)

2012. márc. 23. 22:50
 37/37 anonim ***** válasza:
"szexepillé"
2012. márc. 23. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!