Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy jól látható szépséghibátok (amit mondjuk szégyelltek is) arról mennyire tudtok nyíltan beszéln a párotokkal? Mennyire tabutéma ez?
Nekem van több sebhelyem (arcon, lábon, stb... - esésekből - műtétekből). Én elfogadtam magam így. Nem lehet ellene mit tenni. Ha nem fogadnám el magam ilyennek, akkor miért várnám el, hogy a párom elfogadjon? Egyébként tudtam róla beszélni a párommal, ez van, ez hozzám tartozik, ez amolyan "velem járó" dolog. Sok szemszögből lehet nézni... Lehet szexepilnek istartani :)
23/L
én kancsal vagyok... nem beszélek róla senkinek, ha látja úgyis tudja. xD max kiröhög. :/ nem tudom elfogadni,elég rosszul érzem magam miatta. nemis nézek az emberek szemébe. :/ állandóan a földet bámulom. :/
de ha úgyvesszük kétlábon járó, jól látható szépséghiba vagyok.
16L
hm.. nekem talán az orrom fura :D sokáig nagyon nem tetszett, de ahogy eltelt pár év rájöttem h ezerszer rondább orr is van az enyémnél..szóval ez valószínűleg kicsit túlreagált :) nem kimondottan az az orr amire ránézel és szép, dehát olyan szerintem amúgyis kevés van..
van pár heg az arcomon ami a régebbi pattanásoknak köszönhető még 12-14 éves koromról maradtak..
aztáán.. azt hiszem ennyi:D
ja és bocsi, még ez :
nagyon jól tudunk ezekről beszélgetni, mert neki is voltak/vannak pattanásai, nem sok, már nekem se, de ez közös gond :) és az orra is ugyanolyan fura, és nagy is viszonylag mint az enyém..:D úgyh semmi gond nincs köztünk ezzel kapcsban
kicsi a mellem,műtéti sebem kilátszik a nadrágbol,vállam heges a pattanásoktol,és állitolag görbe a lábam...
ki nem sz*rja le
képes volt belémszeretni,váltig állitja hogy én vagyok a mindene...akkor minek foglalkozzak olyannal hogy miért nincs nagyobb mellem,vagy egyenesebb lábam...párom sem tökéletes,mégis szeretem...
22/L
neked milyen szépséghibád van ?
nekem szeplős az arcom,és nagyon kicsik a melleim,+ az orrom elég patis+piros :S
15,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!