Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szépséghibátok? Mi az amit te máson nem fogadnál el?
Gondolok itt legapróbbtól egész a "nagyobb problémákig"
PL.: Borostás láb stb, túlzott szőrösödés (kar, has stb) fogszabályzó, súlyfelesleg, soványság, pattanásos arcbőr, hát még lehetne sorolni. Kort és nemet is írjatok légyszíves. És azt is, hogy titeket mi akadályoz, mi a hibátok? Elfogadta-e a párotok mennyire szégyellitek? Nem feltétlenül szerelmen alapuló kapcsolatról kell nyilatkozni, akik nem szerelemből vannak együtt ott is elfogadjátok egymást vagy a másikat?
Túlsúlyos vagyok, ez sokak szemében szépséghiba :) Azért írom így, mert pl. a párom szemében ez nem hiba, szereti a "gömbölykéim"-et.
22/L
Nekem csak a "pattanásos arcbőr", de elmúlik, és aztán már tökéletes leszek.:)
F/21
Én "fog mániás" vagyok. Nekem fontos, hogy egy pasinak egészséges fogai legyenek. Egyszerűen nem tudnék megcsókolni senkit akinek nem ápolt a foga.
Nekem kicsi a mellem, de a párom elfogadta, hogy ekkora,De ennek ellenére megfogom csináltatni, ha összejön rá a pénzem.28/L
Az egyik volt barátommal (akivel kb 2 hétig jártunk) azért szakítottam, mert nem rendszeresen mosott fogat. Igaz, ez nem szépséghiba, hanem igénytelenség, de én nem "tűrtem". :P
De pl sokan rám se néznek, mert nem fogpiszkáló vagyok, viszont én meg azokkal nem foglalkozok, akik nem igényesek magukra. (21L)
patik. (én nem tartom teljes értékűnek magam emiatt) nem vészes, sőt átlagos de engem zavar.de kvára, a pasiaimat nem, de engem igen.
engem a has ábrándit ki. de a mostani pasimnak van pocija, de olyan a személyisége hogy nem érdekel.
Én úgy érzem nincs semmi problémám magammal.
Elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok, meg végül is én foglalkozok saját magammal, tehát magamnak köszönhetem azt ahogy kinézek. ezért úgy érzem, hogy jó vagyok így. biztos van olyan aki találna bennem hibát.. de amik itt elhangoztak nekem egyik se baj. vagyis úgy értem, hogy nálam nem "található meg". a melleimmel megvagyok elégedve, súly problémám sincs szerintem ( és a párom szerint se ). Tehát.. :) ennyi
egyébként egy duci fiú nekem se vonzó..talán az amit nem bírnék "elviselni úgymond"!
18:24es vagyok
és még annyit, hogy elfogadok mindenkit olyannak amilyen. nem piszkálom, nem gúnyolom ki azokat akik ducibbak, vagy nagyon vékonyak, kicsi a melle, vagy lóg, vagy nem szép az arca, vagy pattanásos.. vagy ilyesmi, csak azokat ítélem el aki azért néz ki úgy , mert igénytelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!