Ha a kamasz lányod eléd állna azzal, hogy nem akar úszni menni az iskolával tesiórán, milyen okot fogadnál el?
Gerincferdülésem van, anya ezért erőltetné az úszást. Szereti eltúlozni a dolgokat, kábé úgy állítja be, mintha nyomorék lennék és az úszás az egyetlen dolog, ami használhat. Pedig már majdnem egy éve gyógytornázom, néhány hónapja az ortopédus is megmondta, hogy sokat javultam.
De persze anyát ez nem érdekli, aztán ki van akadva, amikor utólag kiderül, hogy nem úsztam...
Én pedig nagyon nem akarok a kábé 20 kamasz srác elé állni egy szál bikiniben egyrészt azért, mert hallom, hogy milyen dolgokról beszélgetnek és nem akarok téma lenni. Meg a pattanásos bőröm se szívesen mutogatnám smink nélkül, úszósapkában, mert van egy elég alacsony értelmi szintű lány az osztályban (én se vagyok zseni, az tény, de amit ez a lány művel szinte ijesztő), aki nem akarom, hogy kiszúrjon magának.
Nyilván először is meghallgatnám, hogy mi az ok, amiért nem akar menni és ezután döntenék.
Nekem is volt sok kis hülyeségem, sőt még most is akad egy-kettő (sok), amiért nem mennék (a "nem tudok úszni és nem is akarok megtanulni, mert félek a víztől"-ön kívül) el, de ez az egész attól is függ, hogy milyen rendszerességgel van a tesiórás úszás..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!