A lányom most végzett a szakmunkás iskolával meddig kapom utána a családipotlékot?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 12:59
1/4 anonim válasza:
Ha elmúlt 18 éves, akkor a következő hónap végéig.
2/4 anonim válasza:
júniusig. vagyis amig az iskolalátogatásija van. mivel azt az adott hónapban folyósítják (ha jól tudom) jövő hóban már ne számíts rá. ha továbbtanul akkor csak szept-ben kapsz újra, ha az iskolalátogatási újra beért a MÁKhoz. igaz akkor visszamenőleg kifizetik a 3hónapot, mert folyamatos tanulói jogviszonynak számít
3/4 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ha tovább tanul, akkor hogyan kap családi pótlékot? Nekem három gyerekem jár egyetemre, de nincs családi pótlék. Szerintem főiskolán sem.
4/4 anonim válasza:
Egyetemem, főiskolán nincs családi, mert az már felsőoktatás.De ha középiskolában folytatja a tanulást, technikum vagy akkreditált képzés, akkor 23 éves koráig kaphatja.Csak iskolalátogatási kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!