Ha a kamasz lányod eléd állna azzal, hogy nem akar úszni menni az iskolával tesiórán, milyen okot fogadnál el?
Nekem az volt az indokom, hogy a megfelelő higiénia betartása mellett is folyamatosan gombás fertőzéseket kaptam el.
2 hetente volt úszás, másnapra már kértem is az időpontot a dokihoz, aki kb 2 hét alatt kikezelt, de jött a következő úszás és kezdődött minden előről... 4 hónap után a nőgyógyász közölte, hogy ad egy állandó felmentést úszás alól és ha megint be merek menni a vízbe odajön és ő maga rángat ki.
Egyébként elfogadható indok még a menstruáció, betegség, félelem a víztől és szinte bármi más is, még az is, ha megmondja, hogy egyszerűen irtózik levetkőzni a többiek előtt.
Uh. Megértelek. Ne érts félre, nem azért, mert én is cikinek érezném ezt a helyedben, mert nem, és majd pár év múlva Te sem fogod ám így gondolni..:) De ha most így érzed, akkor ezt nem szabad erőltetni..
Olyan kompromisszumon nem gondolkodtál, hogy eljársz úszni iskolaidőn kívül, egyedül, így anyukád is megnyugszik, és neked sem kell elviselni az ismerősöket?
Hát, sajnálom azokat akik kamasz fiúk miatt nem akarnak úszni.
Én se voltam/vagyok soha egy modellalkat, de legalább azt megtanultam az életben -és kamaszkoromban sem felejtettem el-, hogy van fontosabb dolog is mint mások véleménye, főleg a kamasz fiúké az uszodában.
18/L
Bocs kérdező de ez az iskolai tanóra nem szabadon választott különóra csak nem a torna teremben tartják ha nem vagy ott az órákon megbuktatnak.
Aszem az órák max 30 %-t lehet kihagyni utána automatikus bukás számolj utána óraszámban ez nagyon kevés, ha eddig nem mentetek fel már nem fognak és kötelező ott lenned.
Amúgy a gerincedet majd 25 felett fogod érezni mikor egész nap rohangálsz a meló miatt a falat kaparod majd fájdalmadban szóval rendszeres uszás igenis kéne.
Nekem a tartásommal voltak gondok ezért suliból küldtek úszni, hát őszintén szólva 1x se mentem el, sőt mondok jobbat, a tesiórák 90%-t is vmi kamu indokkal ellógtam.
És azóta se lett bajom pedig ilyesztgettek mindenféle marhasággal hogy milyen bajaim lehetnek, dehát elég önfejű voltam. Szerencsére nem kellett megbánnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!