Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van szépséghibátok? Mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szépséghibátok? Mi az amit te máson nem fogadnál el?

Figyelt kérdés

Gondolok itt legapróbbtól egész a "nagyobb problémákig"

PL.: Borostás láb stb, túlzott szőrösödés (kar, has stb) fogszabályzó, súlyfelesleg, soványság, pattanásos arcbőr, hát még lehetne sorolni. Kort és nemet is írjatok légyszíves. És azt is, hogy titeket mi akadályoz, mi a hibátok? Elfogadta-e a párotok mennyire szégyellitek? Nem feltétlenül szerelmen alapuló kapcsolatról kell nyilatkozni, akik nem szerelemből vannak együtt ott is elfogadjátok egymást vagy a másikat?

2010. febr. 21. 17:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell valakit azért elítélni, mert nem tökéletes (főleg meg ha nem tehet róla), hiszen senki sem az. Én pl. egy szépséghibával születtem, jól tudom takarni. Aki nem tud róla "tökéletesnek, gyönyörűnek" tart. Akit viszont ez befolyásol, annak nem is vagy igazán fontos!
2010. febr. 21. 18:41
 12/37 anonim ***** válasza:
56%

én nagyábból megvagyok magammal elégedve..

picit kicsi a mellem, de legalább formás, és azt mondja mindenki hogy nem a méret a lényeg hanem a formája.

amit nem tudnák elviselni egy fiúban az az hogy ha duci..:S nem tetszenek az olyan fiúk.:S

2010. febr. 21. 19:01
 13/37 anonim ***** válasza:
Kicsi a mellem, és sajnos az elülső fogam kicsit előrébb áll. ez utóbbit nagyon utálom magamon, de amint lesz pénzem rá, rakatok fogszabit.
2010. febr. 21. 19:11
 14/37 anonim ***** válasza:

én amiteszereimmel nem vagyok jóban, de már jóideje próbálom őket eltűntetni, csak mivel érzékeny a bőröm és gazdagok se vagyunk marad sok házipraktika, amik úgy tűnik kezdenek használni =)

ezen kívül is vannak szépséghibáim, de engem már nem zavarnak, párom elfogad olyannak amilyen vagyok, ahogy én is elfogadom olyannak, amilyen.

amit nem tudnék egy pasin elviselni az az elhízás, nem 1 kis pociról beszélek, hanem ami már egészségügyi gondokat is jelent az illetőnek, illetve az elálló füleket. ezen kívül semmi nem zavar, hacsak nem nagyon drasztikus a dolog =)

2010. febr. 21. 19:16
 15/37 anonim ***** válasza:
Vannak kreatív emberek is, akik szépnek jóindulattal sem mondható arcból vagy alakból is hihetetlenül sokat kihoznak.
2010. febr. 21. 19:21
 16/37 A kérdező kommentje:
Igazából másabb okokra lettem volna kíváncsi, ami gátol pl a sexuális életbe gondolom az elálló fül nem probléma olyankor :D Szóval inkább túlzott szőrösödés, kipattogott bőr a borotválkozástól a test minden részén stb
2010. febr. 21. 19:52
 17/37 anonim ***** válasza:
nekem kicsi a kukim...nem igen fogadnak el vele
2010. febr. 21. 20:30
 18/37 anonim ***** válasza:

Kicsi a mellem, bár kerek és feszes. A barátom imádja őket, szóval már kezdem én is elfogadni őket.:) Megcsináltatni természetesen nem fogom.

23L

2010. febr. 21. 20:58
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésed a párkapcsolatok témakörbe van.Szerintem senki nem jön össze egy olyannal,akinek olyan szépséghibái vannak,amiket nembír elviselni a másikon.Tehát nem értem a kérdésed:D

Viszont,amiket nem tudok elviselni egy fiún eleve:

-Aki nem borotválja az arcát,a hónalját és lent 100%-osan.

-Aki igénytelen. ( Koszos ruha,zsíros haj,koszos köröm,ilyenek. )

-Pénzügyileg pedig minimum velem egy szinten legyen.( Nem tudom ki szereti fizetni lánylétére a barátja mozijegyét,a mekiskajáját,illetve akkor,amikor a barátja "otthonfelejti" a pénztárcáját..:) )

-Mindenképp rövid haja legyen

-Ne legyen stíluskövető ( emo,rocker stb:D:D )

-Tehát összességébe mindenképp helyen legyen.

2010. febr. 23. 17:30
 20/37 anonim ***** válasza:
helyes*:)
2010. febr. 23. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!