Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szépséghibátok? Mi az amit te máson nem fogadnál
el?
Figyelt kérdés
Gondolok itt legapróbbtól egész a "nagyobb problémákig"
PL.: Borostás láb stb, túlzott szőrösödés (kar, has stb) fogszabályzó, súlyfelesleg, soványság, pattanásos arcbőr, hát még lehetne sorolni. Kort és nemet is írjatok légyszíves. És azt is, hogy titeket mi akadályoz, mi a hibátok? Elfogadta-e a párotok mennyire szégyellitek? Nem feltétlenül szerelmen alapuló kapcsolatról kell nyilatkozni, akik nem szerelemből vannak együtt ott is elfogadjátok egymást vagy a másikat?
egyik hozzázólónak előttem..könyörgöm ne nákoljál már...magyarul... tudnék.. nem tudnák.. pff
2010. febr. 24. 07:06
22/37 anonim válasza:
magamon:kipattog a bikinivonalam srácon:gennyes pattanás,zsíros fül,mocskos körmök
2010. febr. 25. 17:29
23/37 anonim válasza:
L/20
2010. febr. 25. 17:30
24/37 anonim válasza:
Én hallássérült vagyok. Hallókészülék, de ez nem szépséghiba. Az alakomért megdolgoztam és szerintem teljesen átlagos, normális és merem mondani, hogy jó lakom van! :) az arcom szerintem szép ^^ (legalább is én meg vagyok elégedve vele:D), de a hajam! kitépném, mind egy szálig szörnyen SZÁRAZ és plusz még göndör is (ami egymagában nem is lenne nagy baj :/)
2010. febr. 25. 17:39
25/37 anonim válasza:
hormozvaraos vagyok,és ez miatt fekete a szőröm mindenhol,persze ahol tudom borotválom,de pl a hátamon meg a fenekemen nem fogom leborotválni.nem dúrván szőrös,csak pihék de az fekete..:(felvetettem a szüleimnek a lézeres szőrtelenítést,de az iszonyúan drága mulatság:S
16 éves lány vagyok,és 1 éve van barátom,szerencsére ő elfogad így,és így szeret:)amúgy más problémám nincs magammal,vékony vagyok,arányosak a melleim,szép pofi:)
2010. febr. 25. 17:56
26/37 anonim válasza:
Zavaró,ha szőr lóg az orrából egy pasinak(azon meg fika néha) és engem a szőrös altájék is taszít.nem szívesen orálozok pölö,ha egy pasinak agy dzsumbuja van :D emellett utálom a szandálos pasikat.Szandálosakkal sosem randiznék!A tangapapucs is kizáró ok néha.Meg,ha büdös az illető.Ha az arca pattanásos-de már durván,és ha nagy a körme.
2010. febr. 25. 18:30
27/37 anonim válasza:
Nekem két péniszem van, de általában elfogadják :D
2010. febr. 25. 18:33
28/37 anonim válasza:
Ha utálná az állatokat!!!!! Olyannal soha sem randiznék.Illetve,azokkal sem,akik bántják azokat.Bármilyen jelentéktelen állat is legyen.
2010. febr. 25. 18:36
29/37 anonim válasza:
ha nem tisztelné,hogy vegetáriánus vagyok,és baszogatna állatkínzásos dolgokkal,illetve direkt szemétkedne ezekkel.
2010. febr. 25. 18:37
30/37 anonim válasza:
Deszka vagyok, de én ennek érdekes mód nagyon örülök. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!