28 éves lány/nő vagyok, és érdekelne, hogy ti (lányok) szégyelltek-e leöltözni, meztelenül lenni anyutok előtt?
Én alapba egy szégyellős típus vagyok. Anyu előtt még elflangálok bugyi+melltartó párosba, de mások előtt tuti nem!
23/N
Én is kellemetlenül érzem csak magam, de különösebben nem szégyellem.
29/N
Nem érzem jól magam, de pl szoptatásban nagyon sokat segített az elején bármilyen kellemetlen is volt.
28/N
Hát nem vagyok szégyenlős anyukám előtt. Ő is mászkál előttem meztelenül (bugyi mindíg van rajta) és én is mászkálok előtte. Persze nem ez a hobbink, de ha olyan a szituáció, akkor nem szégyenlősködünk egymás előtt. :-)
20/L
Nem szégyellem magam előtte,de direktben nem is vetkőzöm.
Végül is látott eleget meztelenül,sőt a szülőszobán is eltöltött velem rövid időt.
Én nem vagyok szégyellős előttük, tesóm előtt se. Csak nagymamám előtt nem flangálok még fürdőruhában sem, mert szerinte az illetlenség. (Nesze neked otthoni monokini!)
25/l
Kellemetlenül érzem magam én is, de volt már rá példa, hogy látott többször is.
A helyzet az, hogy a szülések után meghíztam, és még előtte is szégyellem ezt. Számára az én "új" szülések után testem, már nem az, ami gyerek/tini koromban volt. Legalábbis így gondolom. Biztosan nem szólna, sőt, de nekem elég egy sanda kíváncsi pillantás, és már rossz érzésem van. Szégyellem. Ez van. :-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!