28 éves lány/nő vagyok, és érdekelne, hogy ti (lányok) szégyelltek-e leöltözni, meztelenül lenni anyutok előtt?
Szia!
Anyukám, férjem előtt abszolúte nem vagyok szégyenlős. Más családtag (még ha női is) nagyon irritál öltözködéskor.
Dehogyis.
Sosem voltam szégyellős,előtte akármikor átöltözök,meg akármelyik nő rokon előtt is (visszafele is működik,és persze jól ismert rokonok).
férfi rokon előtt már nem,az azért mégios csak perverz.
De anyósom előtt is átöltözök ha úgy alakul
Melltartó-bugyiban meg férfi családtag (vagy akár após) előtt is ha arról van szó,hisz nem takar kevesebbet mint egy bikini
Én ugyan nem lány vagyok, de lányos apukaként felmerült már a kérdés. Szerintem az, hogy egy lány (vagy fiú) szégyenlős-e a szülei előtt, az a szülei korábbi viselkedésétől függ. Ha számukra a test nem volt soha tabu téma, nem takargatták magukat a gyerekek elől fürdőszobából kifelé jövet, vagy átöltözésnél, ha fesztelenül tudtak viselkedni ilyen helyzetekben is, akkor a gyermek is ezt tanulja meg. Ha feszélyezve érzed magad, akkor gyanús, hogy ő is, hiszen tőle tanultad el az ezzel kapcsolatos érzéseket. Nincs ezzel semmi baj. De tudd, hogy felnőttként bármilyen, gyermekkorban rögzült viselkedési formán tudsz változtatni, saját igényeidnek megfelelően. Persze nem csak úgy ukk-mukk-fukk, de van rá módszer. Mindenesetre kényelmesebbé teheted a saját életed a saját bőrödben, ha akarod.
Remélem segítettem...:)
Magyarok! Őrizzük meg, védjük, ápoljuk közös kincsünket, a magyar nyelvet!
Miféle ostobaság az, hogy "leöltözni"? Levetkőzni, felöltözni, ezek a helyes kifejezések.
em halálosan irritál, hogy anyám beront, őt nem érdekli, hogy fürdök, öltözöm,. stb. EZ NEM zégyenlősség kérdfése, olyan, mintha az ntim szférámat nem tisztelné. Egyszerűen utálom, ha nem fürödhetek, öltözhetem egyedül. Nem érdekel, hogy mit gondol (mert eléggé kritikus), egyszerűen zavar. Kész, passz. Ha téged is ez zavar, mondd meg neki. Az enyémet persze nem zavarja, hogy engem zavar, még le is h.lyéz, de próbálkozni mindig lehet..
Sztem gyerekkoron túl mindenkinek lehet ennyi magánügye és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!