Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, amit szégyelltek a párotok előtt azóta is, hogy elkezdtetek járni?
Elsősorban a külsőtökön, de pl egy kínos helyzet, sztori is jöhet. :D
Akkor én is írok egyet.
6 hónapja járok barátommal és van egy szemölcsféle (de nem az :S) a kezemen, a tenyeremen. Orvosnál már voltam vele... és mindenki előtt titkoltam, de a barátom mindig piszkálta az ujjával, amikor fogta a kezem (ugye nem tudta mi az azért böködte)... és ma elmondtam neki. :( Nagyon kínos volt, el is sírtam magam... bár ő megnyugtatott, hogy ez nem olyan dolog, amit szégyellni kell, olyan édes volt. :$
Kb ilyeneket várok. Vagy olyan testrészeket, amiket titkoltatok előtte.
Striák vannak a derekamon, meg a combomon, és azokat nagyon nem szívesen mutogatom...
De nem szégyellek előtte semmit. Inkább csak nem szeretek róluk beszélni... De téma több van, amit nem szeretek szóbahozni...
Nekem is van még. Kicsi hajszálerek a jobb lábamon. :S
Én a fogaimat úgy ahogy szeretem. :) Barátom meg pont tegnap este kérdezett egy ilyet tőlem:
"Hogy lehet hogy ennyire gyönyörűek és fehérek a fogaid? *____*"
>>> szerelmes XD :P (L)
Regebb meg a telefont sem vettem fel szivesen mert szornyunek talaltam a hangomat:D ma mar persze csak nevetunk ezen.
mostmar semmi tabu nincs...
óóóh, a telefont ne is emlegessétek! utálok mobilon beszélni... nyávogok, mint egy szülő macska... nem tehetek róla, béna a hangom, és kész... utálom hallani, és nem szeretem azt sem, ha más hallja, és azt főleg nem szeretem, ha még dicséri is... vááááááááááááááá!
a páromnak meg tetszik.... a hangom is... még ilyet... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!