Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan dolog, amit szégyell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan dolog, amit szégyelltek a párotok előtt azóta is, hogy elkezdtetek járni?

Figyelt kérdés

Elsősorban a külsőtökön, de pl egy kínos helyzet, sztori is jöhet. :D

Akkor én is írok egyet.

6 hónapja járok barátommal és van egy szemölcsféle (de nem az :S) a kezemen, a tenyeremen. Orvosnál már voltam vele... és mindenki előtt titkoltam, de a barátom mindig piszkálta az ujjával, amikor fogta a kezem (ugye nem tudta mi az azért böködte)... és ma elmondtam neki. :( Nagyon kínos volt, el is sírtam magam... bár ő megnyugtatott, hogy ez nem olyan dolog, amit szégyellni kell, olyan édes volt. :$

Kb ilyeneket várok. Vagy olyan testrészeket, amiket titkoltatok előtte.

2009. márc. 8. 20:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
69-ben a fenekemet szégyellem.
2009. márc. 8. 20:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Striák vannak a derekamon, meg a combomon, és azokat nagyon nem szívesen mutogatom...

De nem szégyellek előtte semmit. Inkább csak nem szeretek róluk beszélni... De téma több van, amit nem szeretek szóbahozni...

2009. márc. 8. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A fogaim...voltam fogorvosnál de rám akart sózni egy 1500 eurós fogszabályzót. Hát nem tartozom vmi módos családba ezért egyből visszautasítottam...szégyellem de legalább tudom, hogy nem azért szeret mert szépek a fogaim xD.
2009. márc. 8. 20:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
témában nekem nincs semmi, mert én olyannal járok akinek kimerem mondani azt ami előszőr eszembe jut:D magammon meg...hmmm előző barátom úgy szeretett ahogy vagyok, és ha nehezen is,de elhittem neki:):$
2009. márc. 8. 20:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Nekem is van még. Kicsi hajszálerek a jobb lábamon. :S

Én a fogaimat úgy ahogy szeretem. :) Barátom meg pont tegnap este kérdezett egy ilyet tőlem:

"Hogy lehet hogy ennyire gyönyörűek és fehérek a fogaid? *____*"

>>> szerelmes XD :P (L)

2009. márc. 8. 20:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a 69-et, mert nem szeretem ha annál a lyuknál matat. Fogaim nekem sem vmi egyenesek, de nem lóg előre.
2009. márc. 8. 20:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Regebb meg a telefont sem vettem fel szivesen mert szornyunek talaltam a hangomat:D ma mar persze csak nevetunk ezen.

mostmar semmi tabu nincs...

2009. márc. 8. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

óóóh, a telefont ne is emlegessétek! utálok mobilon beszélni... nyávogok, mint egy szülő macska... nem tehetek róla, béna a hangom, és kész... utálom hallani, és nem szeretem azt sem, ha más hallja, és azt főleg nem szeretem, ha még dicséri is... vááááááááááááááá!

a páromnak meg tetszik.... a hangom is... még ilyet... :$

2009. márc. 8. 20:42
 9/13 anonim ***** válasza:
egyátalán nincs, neten ismerkedtönk meg és ott is válaszoltam volna neki bármire
2009. márc. 8. 20:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Jó neked utolsó válaszadó. Beszédben én is nagyon őszinte tudok lenni és nyílt, és a böfögés és pukizás is vicces tud lenni, de a szépséghibákon én mint nő nem tudok túllépni. :/
2009. márc. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!