Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy jártatok valakivel, de
közben megismerkedtetek valakivel, aki iránt elkezdtetek
érezni valamit?
Embere válogatja. Neked kell döntened, itt senki sem tudja, hogy mit érzel és ki iránt.
2011. márc. 15. 13:30
2/17 A kérdező kommentje:
nem rólam, hanem a páromról lenne szó
A válasz nem sokat változik. Tanácsot tudok adni, próbálj meg többet nyújtani, mint a másik. Ha nem látja, hogy teszel érte, akkor el fog gondolkozni, hogy melyikőtök is a jobb...
2011. márc. 15. 13:32
4/17 A kérdező kommentje:
van, hogy találkozgat a lánnyal (mondjuk társaságban.. de azt mondta, nincs okom féltékenykedni. kb 2 hónapja vannak jóban.
Velem nem volt ilyen, mivel nem tudok egyszerre két ember iránt érezni valamit, és a barátomba már több, mint 3 éve fülig szerelmes vagyok... Szerintem ha a barátod igazán szerelmes lenne beléd, akkor nem érezne más lány iránt semmit. :/ Talán valahogy meg kéne próbálnod újra lángra lobbantani az érzelmeit, mert különben egy idő után többet fog érezni az "új" lány iránt... :(
2011. márc. 15. 13:41
Velem volt. =/
A barátomat dobtam,a másik sráccal meg nem lett semmi,mert vissza fogadta a volt csaját. De azóta nagyon jó haverok vagyunk,puszi,kézfogás,ölelgetés,hozzábújás,ilyenek mennek. De most nekem is van barátom,szóval már nem fogom a kezét,meg semmi.
Pár hétig "örlődtem",végül dobtam.
16L
2011. márc. 15. 13:45
Egy nem túl felhőtlen kapcsolatban voltam másfél évig, kb. 1 év után a sok veszekedés miatt volt pár hét szünet, akkor elkezdtem neten ismerkedni. Belebotlottam egy srácba, akivel nagyon jókat beszélgettünk, ennyire jókat még senkivel, bár az ország másik végén lakott, így megmaradtunk a beszélgetések szintjén. A barátommal kibékültünk, bár továbbra is mentek a veszekedések, és elég gyakran eszembe jutott a neten megismert srác, néha még megesett, hogy egymásba botlottunk msn-en. Eltelt még fél év, szakítottam a barátommal, és pár hónap múlva összehoztunk egy találkozót a netessel, akiért egyenesen rajongtam. Több, mint fél éve vagyunk együtt, össze sem hasonlítható az előzővel, és bár távkapcsolat egyelőre, nincs kétségem afelől, hogy vele szeretném tölteni az életem hátralevő részét :) 23/L
2011. márc. 15. 14:02
Volt de kicsit másképp...
Nálam ez ugy volt, hogy:
Volt egy lány akinek volt barátja, de votl egy rossz időszakuk és akkor ő nyíltabb lett más pasik iránt, és megismerkedtünk és majdnem ugy volt h össze is jövünk és ott hagyja a pasiját, de nem ez lett a vége, mert még is scak a pasiját választotta, ezt tiszteletben is tartottam, és addig nem is akartam semmi hű de komolyat míg a lány nem dönt h kivel marad....
Majd, nagyon jó haverok lettünk, barátok, nem azt mondom h 1x sem feküdtünk le mert 1x lefeküdtünk de a mai napig jó barátságban vagyunk, szeretjük egymást mint testvérek kb, és a pasijával is jó haverságban vagyok és azóta nekem is van már b.nőm, ez 4 évvel ezelőtt kezdődött.
27/f
2011. márc. 15. 15:05
9/17 §z@b0 válasza:
volt ! de velem úgy volt h régebb óta ismetem aki meg szerette volna próbálni velem ! és én össze jöttem egy lánnyal és utánna mondta rá két hétre h szeret a régebbóta ismert lány! és dobtam az újjat meg akartam próbálni a régivel de addigra ő persze keresett mást :/ így egyedül maradtam! de én úgy vagyok vele h majd leszz jobb és jön egy másik aki szeret is :)
2011. márc. 15. 15:21
velem is volt ilyen. mármint én ismertem meg a jelenlegi párom és akkor kapcsolatban voltam. ismerkedésünk után 2 héttel szakítottam az akkori barátommal. nem szerettem és rájöttem h sose szerettem őt, csak egy pasi kellett nekem. de ő sem szeretett sosem, nem mondta hanem éreztem. most is szoktam ismerkedni mert szeretem az embereket, jó hogy mindenki más... :), és a barátom nagyon jól tudja hogy felesleges féltékenykednie, mert nem kell más nekem, hisz nagyon ráfáznék ha elhagynám őt. kérdezz rá hogyha kicsit féltékeny vagy. ha jó a kapcsolatotok szerintem meglehet vele beszélni. nálunk mondjuk ez szokott lenni:D
L*-*
2011. márc. 15. 16:27
Kapcsolódó kérdések: