Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy jártatok valakivel, de közben megismerkedtetek valakivel, aki iránt elkezdtetek érezni valamit?
próbálj vele tölteni sok időt. meg kérdezz rá h én esetleg nem mehetnék? szeretném megismerni őket.... hogyha jó a kapcsolatotok akkor simán rákérdezhetsz. punnyadásos időszak meg mindig lesz egy kapcsolatban ;). erősnek kell lenni és ha szeretitek szerelmesek vagytok akkor meg át is lehet vészelni szépen :). csak akarat kell hozzá :) sok sikert, és szerintem nem kell nagyon féltékenynek lenned. minimális féltékenység meg kell :)
L*-*
Szia!
Hát nekem "sajnos" volt részem ilyen történetbe. Sőt még jelen pillanatban is ez zajlik :)
Nekem 3éve van barátom.
De időközbe kb 1éve megismerkedtem a munkahelyemen egy csávóval akin 33éves volt.
Ő komolyabban gondolta volna a dolgokat, velem , csak álltalában mindig én visszakoztam .
Szerelmesnek szerelmes vagyok a barátommal akivel 3éve vagyok.
A másik srác iránt csak vonzalom alakult, ki.
Hazudnék ha asztmondanám, hogy nem szerettem bele az elején.
De kiderültek róla dolgok, hogy milyen a stílusa és már párkapcsolat szinten nem tudtam mellette magam elképzelni.
Viszont hiába nem keresem őt 3-4 hónapig, valahogy mindig előkerül, holott már ezt magunkban egymás között, már rég lejátszottuk,hogy nem lesz semmi.
Viszont hidd el, nagyon megbántam ugyanis én leis feküdtem vele(sajnos)....
Hülye voltam, mégegyszer ilyen hibába nem szeretnék esni.
A srácot viszont képtelenség lerázni, hiába már nem vonzódom hozzá, mindig felbukkan, ezáltal veszélyben a kapcsolatom is :(
Ugyhogy azt tudom tanácsolni, ne dölj be semmien olyan kapcsolatba, ahol látod hogy nem tiszták a dolgok.
Mert csak a megbánás és a szomorúság marad neked.
Nem érdemes feldobni egy kapcsolatot egy fellángolásért...
Puszi
(22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!