Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, amit szégyelltek a párotok előtt azóta is, hogy elkezdtetek járni?
Elsősorban a külsőtökön, de pl egy kínos helyzet, sztori is jöhet. :D
Akkor én is írok egyet.
6 hónapja járok barátommal és van egy szemölcsféle (de nem az :S) a kezemen, a tenyeremen. Orvosnál már voltam vele... és mindenki előtt titkoltam, de a barátom mindig piszkálta az ujjával, amikor fogta a kezem (ugye nem tudta mi az azért böködte)... és ma elmondtam neki. :( Nagyon kínos volt, el is sírtam magam... bár ő megnyugtatott, hogy ez nem olyan dolog, amit szégyellni kell, olyan édes volt. :$
Kb ilyeneket várok. Vagy olyan testrészeket, amiket titkoltatok előtte.
Hú, a hangomat én is rettenetesen utálom. Nem szívesen büntetek vele senkit sem... Gitározás közben olykor előfordul, hogy énekelek is, és mindig mindenki dícséri a hangomat, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy az emberek nem őrülnek meg tőle.
-C-
Én sosem pukiznék a férjem előtt.
A melleim meg túl nagyok. sosem voltak kicsik 90-es mióta szültem 95, de nem lóg, de akkor is. Pedig büszke voltam rá mindig...
hát én a narancsbőrömet, és az alakomat...:( igaz, hogy 170cm/65kg vagyok, és ez elvileg normális, de higgyetek nekem nem!!!:/
amikor ülök, és látja a hasamat, ahogy a hasam bugyrosodik :D nah azt utálom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!