Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?
Egyre többet hallom, olvasom, hogy sok férfi naplót vezet arról, hogy mennyi pénzt költött el a kapcsolatára, és ez hogy jön ki, hogy egy szex mennyibe került neki.
Csak én érzem azt, hogy prostituáltat csinálnak a saját barátnőjükből, és az egész kapcsolatot és nőt semmibe veszik?
És még a nőket neveziķ anyagiasnak!
Ez egy komplex probléma, nem lehet leegyszerűsíteni így. Mindenki színészkedik valamelyest, mint mondtam.
Meg kell találni a balanszot az egyéniség, és az álarc mintázata között. Ha az egész egy olyan képet ad ami kedvelhető, szerethető... akkor ez a helyes út.
Teljesen önmagunk csak otthon tök egyedül, lyukas mackóalsóban, és pörkölttel leevett gimis osztálypólóban lehetünk. Mikos senki sem lát :D Vagy kegyetlenül amőba részegen :D de az utóbbi nem olyan jófej dolog.
És ha összeköltözöl a pároddal, akkor sosem mutatod meg neki az igazi, mackós, pörköltös énedet?
elnyomod és soha többé nem leszel pörköltös-önmagad, vagypedig megmutatod és akkor mehet a meglepődés, hogy eddig más voltál?
Ezt most csak egy sarkított példának hoztam fel, hogy van olyan helyzet, amikor 10000%-ban nem kell foglalkozni semmiféle külső-belső dologgal, mert egyedül van az ember. A teljes szabadság érzése. Ha akarok öltönyben TV-zek, vagy lekajálom a ruhámat, böfögök, majd ordítva énekelek egy felmosórongyba. Anélkül, hogy bárki is látná.
És nagyon egyszerű. Senki nem mondta, hogy ez az "igazi" énem. Az igazi én sokféle személyiség egyvelege.
Nyilván a barátnőm előtt nem szeretnék folyton igénytelen lenni, ezért simán figyelek ilyen dolgokra. Ennyi.
Persze ez attól is függ, hogy belefér-e neki.
Mellesleg nálatok nem igazán lehet tudni, hogy mitől lángolnak fel, múlnak el az érzelmek. Ezért hát jobb nem visszataszító disznó férfiként kinézni :D
...és viszont, én sem szeretném,ha igénytelen lenne a barátnőm, ám hogyha egyedül van, azt csinál amit akar és úgy néz ki ahogy akar.
igen, értettem a szélsőséges példád, de teljesen jó példa volt, mert valós
de ha két ember együtt él, muszáj sok százalékban szabadnak lenni és merni felmosórongyba énekelni, mert... erre szüksége van az embernek:D ismerem az érzést teljesen, de az ilyet akkor is ki kell engedni ha van más a házban... és pont itt lép be az őszinteség és egymás elfogadása... és akkor lehet duetezni a felmosórongyba:)
bár én kanállal szoktam dobolni, de ja, ugyanaz:D
Egyébként meg nem is teljesen így van mert én a csajomat, a rettentő dedós- de cuki pizsamájában, zsírós kócos hajjal, másnaposan lefolyt sminkkel is szerettem :D
Sőt rettentő szexi volt :D FUU... Lehet ideje lennem elfelejteni és továbblépni nekem is :D
Maradjunk annyiban, teljesen normális viselkedésformák ezek ha együtt él az ember a párjával. :) Éltem már pár albérlőtárssal, párral is együt, szóval tudom milyen ez...
de van ennek valami pszcihológiai fogalma, expresszált egyéniség, és a belső egyéniség. vagy mi... Sohasem lehet teljesen ugyan az... és mivel én patkányokkal foglalkozok, ezért nem igazán tudom őket megkérdezni a belső egyéniségükről :D
:)
Nemtudom feltűnt-e de sokkal emberibb és kedvesebb vagy most, mint az elején voltál
persze, nem lehet ugyanaz a két szemilyésg, de alapvetően utalniuk kell egymásra, szóval a bunkó szöveg meg lekezelő magatartás nem takarhat kedves, empatikus lelket, mert.. rosszul éreznéd magad attól, ha másokat megbántasz..
és ha rosszul érzed magad a bunkó szerepben, akkor kérlek add fel azt az egészet, mert sokkal jobb a kedves szerep!:)
a bunkóság soha senkinek nem tetszett (akinek egészséges a mentális világa). Ti fiúk összekeveritek a határozottsággal, ami viszont tényleg fontos a lányoknak!
ebből a szempontból mindegy, hogy határozottan elküldesz valakit a fenébe, vagy határozottan egy felmosóronggyal táncolsz a diszkóban!:D ha bátor vagy, azt pontozzák! akkor meg legyél bátran jó, pozitív, empatikus ember! (már ha tényleg olyan vagy ugye. szóval merj önmagad lenni és akkor kedvelni fognak!:) )
Szerintem félreértettük egymást, ezek csak szavak, melléknevek, persze más mint élőben beszélgetni. :)
Visszaolvastam, már látom mi az ami enyhén provokatív volt.
"Én a normális palik közé tartozom, mégis érdekes módon akkor voltam a legsikeresebb a nőknél, amikor a legérzelemmentesebb határozott leszarom férfi stílust adtam. Megtehettem, mert tudtam, hogy úgy is visszajön bármit csinálok. Amikor meg tényleg kedves és jófej lettem, akkor szívtam meg a legjobban. Ez egy óriási ellentmondás."
Ez egy mondatban csak annyi, hogy volt az az időszak, amikor ténylegesen ezt a magányos farkas stílust éltem. Nem akartam senkitől semmit komolyan, főleg nem komoly szerelmet meg kapcsolatot... Semmibevettem a körülöttemlévő lányok érzéseit. Bármit mondhattam nekik, következmények nélkül. Mert nem számított. Nem beszél velem többet? Na és, majd jön másik...ez amolyan lázadó pár év volt.. Mégis bosszantó módon, életem legsikeresebb korszaka volt nők szempontjából.
Ez női szemmel tipikusan az érzelemmentes disznó férfi leírása... :D ... ezt totál elismerem.
Mikor lenyugodtam, kevés parti,szigorú tanulás, vizsgák, inkább kedves jófej érett barát viselkedés... hát nem a legsikeresebb éveim voltak ismerkedés szempontjából ez már fix :D
Persze csak annyi a lényeg, hogy itt is meg kell találni az aranyközéputat valahogy...
:)
de fontos különbséget tenni siker és siker között! ugyanis amíg a partyéveidben sikeresen bevettél mondjuk 3 csajt, akkor az milyen hódítás volt? elég felszínes (még ha 15 centi mély is volt..)
szóval több, de felszínesebb, vagy kevesebb de mélyebb... érted mire gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!