Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért tiltják le a facebookról az exet, ha az nem zaklatta?
Főleg ha semmi különös nem történt, nem régi, nem túl mély kapcsolat, és a férfi nem kereste a kapcsolatot a nővel, miután a nő közölte , hogy kezd belebonyolódni érzelmileg a dologba, és ezért gondolkodott sokat hogy folytassa-e a férfivel. A férfi ezután alig, majd sehogy nem jelentkezett a nő felé, de néha látható volt a fb-on, a nő 2 hete nem is kereste, aztán hirtelen nemcsak törölte, tiltotta is. Miért?
Felnőtt emberekről van szó...
Nem, új punci biztos nincs a képben, 100%. Akkor csak törölt volna, vagy le sem pottyant, eszébe nem jut hogy a vilagon vagyok, de ezeken kívül is biztos hogy nem nő miatt.
Oké hogy szemét volt, de miért ? A tiltás az indulatról árulkodik...
Miért nem akarna hallani sem? Mikor ő is, én is beállíthatom hogy ne lássunk semmit a másikból. Végső soron ott a törlés, de a tiltás az durva, főleg hogy nem zaklattam, ebből lejöhetett neki hogy törlés után sem fogok írogatni neki.
Engem sem törölt, tiltott egy ex sem, én sem. Azért ez sértő mint emberre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!