Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom, olvasom, hogy sok férfi naplót vezet arról, hogy mennyi pénzt költött el a kapcsolatára, és ez hogy jön ki, hogy egy szex mennyibe került neki.

Csak én érzem azt, hogy prostituáltat csinálnak a saját barátnőjükből, és az egész kapcsolatot és nőt semmibe veszik?

És még a nőket neveziķ anyagiasnak!

2015. ápr. 10. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
46%
Miért ilyen pénzéhesek a nők? és felszinesek?
2015. ápr. 10. 17:02
 2/61 anonim ***** válasza:
Merre találni ilyen remek irodalmat?
2015. ápr. 10. 17:02
 3/61 anonim ***** válasza:
100%
Mert a pénzéhes nőket ezzel lehet megszerezni.
2015. ápr. 10. 17:03
 4/61 anonim ***** válasza:
Na várj, ha a férfi erről naplót vezet és többre jön ki az az összeg, amit befektet, hogy megdughassa a lányt, mintha kurv*zna egyet és rögtön megkapná amit akar, akkor nem mégis csak a nők várják el az ajándékokat, meghívást és minden egyebet egy kis szexért cserébe?
2015. ápr. 10. 17:05
 5/61 A kérdező kommentje:

Én csak egy normális kapcsolatot akarok... ha elvárja, hogy minden egyes gombóc fagyiért szopnom kell, inkább ne hívjon meg... a kutxa sem kéri tőle...

olyan kiábrándító ez így...

2015. ápr. 10. 17:06
 6/61 anonim ***** válasza:
akkor legközelebb válogasd meg a pasid nem minden pasi ilyen csak azokat nem veszitek észre.....
2015. ápr. 10. 17:09
 7/61 anonim ***** válasza:

1. Nem tudom, te hol találtál ilyet, én ilyet nem ismerek.

2. Ez nem pénzéhesség.

2015. ápr. 10. 17:09
 8/61 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam már ilyenről. Azt nézik, hogy ki milyen "magas fenntartású". Gondolom, ha a költségek az idő függvényében nem csökkennek, akkor van a búcsú. Bár én nem hiszem, hogy engem az ajándékokkal lehetne/kellene megfogni. Vagy bármelyik másik nőt.
2015. ápr. 10. 17:17
 9/61 anonim ***** válasza:
már meg ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de ha a pasid ilyet vezet, akkor valószínűleg szórod a pénzt...
2015. ápr. 10. 17:33
 10/61 A kérdező kommentje:

Eh... nem ampasim csinálja, de van ismerősöm aki igen, meg itt is sokat látok ilyet

3gyébként nem várom el senkitől, hogy fizessen helyettem... ha meghív, hát hívjon, szívesen veszem és megköszönöm, de a meghívás lényege, hogy nem hitel, vagyis nem kell visszafizetni... én is fizettem már barátom fagyiját, és volt, hogy vrttem neki sálat... nem azért, hogy visszafizesse, hanem mert nem volt sálja, és nem akartam, hogy megfázzon:)

jelenleg nincs pasim, de ha mostanság ilyenek a fiúk, nem is nagyon akarok!

2015. ápr. 10. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!