Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?
Egyre többet hallom, olvasom, hogy sok férfi naplót vezet arról, hogy mennyi pénzt költött el a kapcsolatára, és ez hogy jön ki, hogy egy szex mennyibe került neki.
Csak én érzem azt, hogy prostituáltat csinálnak a saját barátnőjükből, és az egész kapcsolatot és nőt semmibe veszik?
És még a nőket neveziķ anyagiasnak!
Sosem vezettem férfiként ilyet, és nem is tervezem, de valószínűleg ez egy hatás-ellenhatás dolog. Férfiként azt látom, hogy egyre több lány/nő gondolja úgy, hogy egyetlen lehetősége van a jólétre, ha gazdag pasit fog, és kőkeményen rá is mennek a dologra, fizettetnek mindent maguknak szó szerint, és ezt erőszakosan is teszik.
Nem gondolom, hogy ez 20-50-100 éve másként volt, de valószínűleg voltak olyan periódusok amikor ez erősebb volt, és van amikor gyengébb, pl amikor elegendő munkahely van, alacsony a munkanélküliség, jól mennek a fizetések, akkor a nők sem ebben látják az egyedüli kitörést. Most viszont kevésbé mennek jól a dolgok, megint felerősödött az, hogy ha másként nem akkor a így lehet a jólétet elérni, mert iphone kell, vacsi kell, nyaralás kell.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy minden nő ilyen, és azt sem, hogy minden pasi számolgat, de az biztos, hogyha az egyik oldalt megjelenik a kínálat a pénzért árult kapcsolatra, akkor meg fog jelenni az a kereslet is, aki azt mondja nekem ez ennyibe kerül megéri vagy sem.
Én minden esetre maradok a normális nőknél, van sok olyan is :)
Soha nem vezettem naplót a barátnő kiadásaimról, de most hogy mondod egész jó ötlet :D
Viccet félretéve, hány éves vagy? 12? Mert kb abban a korosztályban létezik ez a fagyiért szopok gondolatvilág :D
Hát igen, nekem is ez a korosztály ugrott be erről a "csak annyit adok amennyit issza is kapok" típusú önző magatartásról/felfogásról, és pont ezért aggasztó, hogy 20-25 éves férfiak körében terjed
én 22 vagyok
Nem minden pasi pénzéhes, de minden embernek megkell élnie vmiből. Szoval sztem nem baj egy lány foglalkozik a pénzel persze hogy ha tulzásba viszi az "szopás".
F/16
"bar a "csak akkor adok be, ha megtérül" gondolkodás egyszerűen nem működhet egy normális kapcsolatban"
Ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésed! Egy ilyen helyzetben szó nincs a párjának a lealacsonyításáról, egyszerűen azért, mert nincs párkapcsolat, egy étteremben sem alacsonyítod le a pincér lányt azzal, hogy rendelsz, utána fizetsz, ez pedig semmiben nem különbözik ettől, valószínűleg sokkal nem is érez többet a lány iránt mint egy felszolgáló iránt.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a nők akik ilyen sráccal "járnak" (inkább ilyen srác mellett vannak), miért nem érzik amit írsz, és miért maradnak a férfivel. Félek azért, mert hasonlóan gondolkoznak az egészről, hogy lefekszenek a sráccal, de cserébe olyasmiket várnak,a mik összességében csak a pénzről szólnak legyen az drága ajándék, nyaralás, szórakozás, mert a másik oldal ugyanazt az üzletet keresi egy ilyen kapcsolatban, lehet, hogy éppen csak a füzetet hagyja ki, hogy hány alkalommal kellett lefeküdni valakivel egy új ruháért vagy egy fullos péntek esti bulizásért.
Jé, a férfiak végre a farkuk helyett az eszüket is elkezdték használni? Tán mégsem olyan reménytelen ez a világ, én csupa olyan "férfi"társamat ismerem, aki született papucs és ők vannak felháborodva, mikor összeszámolom a párkapcsolatok költségeit.
Egyébként ha ez így van, az nagyon jó, végre a férfiak is kezdik látni, hogy a legtöbb nő mekkora egy önző r.banc.
Tessenek kicsit jobban tisztelni a férfiakat, és nem lenyúlni őket, meg elvárni, hogy "majdeltart", emancipált világban élünk hölgyeim, már nincs ingyen ebéd.
Kedves 17es
ha valaki azt mondja "hqgyd csak, meghivlak" akkor voltakeppen azt mondja "hagxjad, majd fizetsz termeszetben"?
emancipafio jelentese egyenjogusag... nekem is van penzem, en is ki tudom fizetni es nem kerek senkit arra, hogy fizessen helyettem... ha egis ezt teszi, akkor gondolom imponalni akar... legalabbis ez lenne az ideal..
ha szamodra a lovagiassag nem mas, mint ferfiatlansag, hat sajnallak!
en megsertodnek, ha valaki kiszamolja mennyibe kerult nekem az exem... mert en is koltottem ra penzt.. de egyszeruen nem erdekel, az elet penzbe kerul, es fikarcnyit sem erdekel a penz, ha arra kolthetem akit szeretek... kiegett szuzfiu lehetsz, ha a parkapcsolatok ennyire alapveto reszet is puszta banki kolcsonkent definialod
kb mint unokatestverem, akit meghivtunk egy nagycsalados nxaralasra a nxaralonkba, a csalad egyik felet o vitte kocsival, aztan elkerte a benzinpenzt, nehogy barmi kiadasa is legyen a dolgon...
es lehet, van amikor hasonlo lany kerul az ilyen fiu melle, hat fene belejuk, zsak a foltjat, de en a normalis lanyoktol eltiltanam az ilyen erzelmetlen szar alakokat, mert csak artani tudnak!
Nézd, ismerem annyira a férfitársaimat, hogy tudjam, az naplózza így a dolgokat, aki megteheti.
Az egoista, domináns macsó alfahímek, akik bármikor cserélgethetik a csajaikat, szexkapcsolatokat tartanak fenn stb...
Mégis érdekes módon, ilyenek mellett maradnak gyakran a nők, értük vannak oda. Miért? Mert izgalmasak, szexik, sportosak, van stílusuk, határozottságuk... Gyakran a szerényebb külsejű visszafogottabb, határozatlan srácok pedig le vannak sz.rva nagyívben. Ez a világ rendje.
Azért olvasol ennyi ilyen sztorit, mert az ilyen férfiak megteszik, és meg is tehetik veletek, mert tudják, hogy velük maradtok... jó egy kis zokogva sírás szorongatva a micimackós párnát, néhány kétségbeesett telefon a barinőknek, aztán már csörög is a telefon, hogy "jaj bocsánat nem akartalam ezt :'( " hüp hüp.
Én a normális palik közé tartozom, mégis érdekes módon akkor voltam a legsikeresebb a nőknél, amikor a legérzelemmentesebb határozott leszarom férfi stílust adtam. Megtehettem, mert tudtam, hogy úgy is visszajön bármit csinálok.
Amikor meg tényleg kedves és jófej lettem, akkor szívtam meg a legjobban. Ez egy óriási ellentmondás.
#19 nagyon jól mondja. Aki érzelemmentes, kvázi macsó, az 100-ból 99 alkalommal sikeres. Még nálad is Kérdező. Bármennyire mondogatod magadnak azt h ilyenek neked nem kellenek. Dehogynem. Az kell aki bunkó, aki kétségek között hagy, aki szexista. Nektek ez a fajta határozottság emeli a libidót, hiába tudjátok h hosszútávon nem nagyon fog működni, ilyen a programotok.
Az alapkérdés meg nem ilyen egyértelmű. Vannak a soviniszta szemét hímek, akik a saját nőiket prostituálják, valamint vannak a kis ribizlik, akik meg saját magukkal teszik ezt. A legtöbb férfi észrevette h ezek a nők elk*rvultak, amivel nem is lenne semmi baj, hiszen a prostitúció az emberiséggel egyidős. Tehát fenntartják az idilli kapcsolat látszatát. De azért azt csak nem hagyom h egy lotyó elverje minden pénzem, mikor érzelmeket nem kapok tőle. Akk már inkább a szajhákat választja a sarkon, az csak pusztán üzlet és még csak hűségesnek se kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!