Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom, olvasom, hogy sok férfi naplót vezet arról, hogy mennyi pénzt költött el a kapcsolatára, és ez hogy jön ki, hogy egy szex mennyibe került neki.

Csak én érzem azt, hogy prostituáltat csinálnak a saját barátnőjükből, és az egész kapcsolatot és nőt semmibe veszik?

És még a nőket neveziķ anyagiasnak!

2015. ápr. 10. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

Egy ital meghívást gyakran értenek félre nem csak a férfiak, de a nők is, mintha az nem egy jó személyes beszélgetés alapja lenne, hanem rögtön valamiféle ellenszolgáltatást (szex?) kellene nyújtani érte.

Persze, ha konkrétan megsúgja, hogy utána ezt várja az más, de alapban egy ital meghívás szerintem még csak annyi, hogy van e kedved leülni és elütni az időt jó társaságban.

2015. ápr. 12. 16:58
 22/61 A kérdező kommentje:

22es pont ezaz!

Az ismerkedesi szakaszban ecsolatan is errol kellenemszolnia minden megjivasnak, vagy kozos programnak! A cel egyuttlenni, nem pedig adossagba verni a masikat, hogy aztan szamonkerjuk rajta a szexet.. es errol szol a kerdes! A meghivas lenyege, hogy egyutt legyunk, beszelgessunk, ismerkedjunk... leginkabb hogy egyutt legyunk... azert hivjuk meg a masikat, hogy vele lehessunk es egy kicsit lenyugozzuk a merhetetlen lovagiassagunkkal

ezert nagyon gaz, ha elkezdi az ember szamolni a penzt es a penz-szex aranyt, akkor azt mondja, hogy "nem az italmeghivas volt a randi, az csak urugy volt arra, hogy utana szexet koveteljek... igazabol nem is vagyok lovagias, es nem is erdekel amit az ital fogyasztasa kozben mondtal, engem csak az elkoltott penz es a puncid erdekel!"

2015. ápr. 12. 17:14
 23/61 anonim ***** válasza:

Félreértesz.

Nem dizsis ismerkedésről beszélek. Rendes, komoly kapcsolatokról, barátaim ismerőseim kapcsolatairól. Értelmiségi 20-30 éves korosztályról, egyetemistákról, komoly munkákat dolgozó fiatalokról.

Egyszerűen annyi a titka egy jólműködő kapcsolatnak, hogy tökéletesen az ellenkezőjét kell csinálni, mint amit szeretnénk, illetve ami elvárt egy kapcsolatban.

Apró csomagokban kell adagolni a kedvességet is, és bizony sokszor keményen, határozottan karon kell ragadni a kedves kisasszonyt, hogy NA ELÉG, ilyen hangnemet nem engedhetsz meg, különben repülsz. Hiába nagy a szerelem, férfiként nagyon komolyan le kell szűrni a kifelé menő "érzelmeket".

Hiába úgy szeretem mint egy istennőt, fürdetném tejben vajban, a legromantikusabb férfi lennék vele, de nem szabad. Határozottan és keményen kell viselkedni, és meghúzni a határokat. Az a lényeg, hogy érezze a nő, hogy nem tehet meg mindent, és nem ő a világ pillangó közepe, aki mindent megtehet mert egy gyönyörű nő. Fontos, hogy érezzétek, nektek is KELL küzdeni egy férfi kegyeiért, tiszteletéért, nem csak egy szolgálói vagyunk a királykisasszonynak.

Csupán erre gondolok. Nagyon jó példa erre egy lány barátom, aki piszokjó nő, és mellé intelligens is. Ezt tökéletesen tudja is, és ki is használja...szerencsétlen barátja, aki a világ legjószívűbb sráca, tényleg mindent megtenne érte, és rettentően szereti, csak hát nem egy alfahím jelleg. Mindent lenyel neki, olyanokat is ami torokszorító még nekem is...de érdekes módon, azon férfiak társaságában teljesen máshogy viselkedik, akik letörik benne ezt a felsőbbrendűség érzést.

Persze minden nő más, ahogy mi is mások vagyunk. Viszont sajnos vagy nem, ez általános érvényben működik, hogy SOHA nem azt szabad csinálni egy kapcsolatban amit szeretnénk. Imádni a nőt. Akkor végünk...

2015. ápr. 12. 18:29
 24/61 anonim ***** válasza:

...és megsúgom, az igazi mesterei ennek azok a férfiak, akik ezt úgy képesek csinálni, hogy te mit sem veszel belőle észre. Te fülig szerelmes vagy belé, és hopp már észre se veszed, hogy közben naplózza a kiadásokat, és plusszolgatja a fagyi/szopás mutatót.

Hehe, ez tökjó amúgy, lehet írok is erre egy android/IOS app-ot, félig szoftverfejlesztő vagyok :) Lehet nagy sikere lenne... csak férfi telefonokra tölthetik lesz, igazi alfahímek :D

"Ice.Cream.Pie" lesz a neve, majd keressétek Play!-en, felebarátaim :D

2015. ápr. 12. 18:33
 25/61 A kérdező kommentje:

A jo kapcsolat titka, hogy azt tegyuk amit nem szeretnenk? Neked mi a jo kapcsolat? Az, hogy egyutt van ket ember, vagx az, hogy ket ember boldog? Mert ha megnkell jatszanom magam, en rohadtul nem lennek boldog...

Gyokerseg ez az egesz! Szineszkedni, szamolgatni, szamitani, iranyitani, manipulalni, fegyelmezni.... hulyeseg! Nekem is volt jo kapcsolatom, es egy baratomnak is van mar 4 eve es az oszinteseg es elfogadas alapja kell, hogy legyen egy mukodo kapcsolatnak!

2015. ápr. 12. 18:45
 26/61 anonim ***** válasza:

Te egy nő vagy, szóval nem releváns a véleményed ilyen szempontból.

Egy jó kapcsolat az nem csak arról szól, hogy jólérezzük magunkat, meg azt csináljuk amit szeretnénk. Ez csak a látszat egy nagy színdarabban.

Nem elég meghódítani egy nőt, hanem meg is kell tartani. Ez az amit érzelmeknek hívnak. Az érzelmeket nem irányíthatjuk tudatosan, pusztán neurobiológiai tények miatt. Ezek ösztönös velünk alakuló belső és külső folyamatok eredményei.

Ha egy nő érzelmei elmúlnak, ránk un, annak oka van... és sokszor pont az az oka, hogy elveszti a kapcsolat az "izgalmat". Pontosan ezért nem szabad mindent megadni, nem szabad tejben vajban fürdetni, nem szabad állandóan kimutatni az érzéseket. Tudatosan és keményen le kell korlátozni magunkat. Igenis még ha teljesen mást mondasz, a nők szeretik nőnek érezni magukat, és hogy ezt az állapotot fenntartsuk nagyon is komolyan kell venni amiket mondtam.

Csupán annyi a lényeg, hogy legyen súlya amit mondunk. Az az adott kedvesség legyen megbecsülve, legyen értékelve. Legyen tisztelve a férfi is. Ez pedig lehetetlenség akkor, ha elgyengülve érzelmeskedve romantikázgatunk.

2015. ápr. 12. 18:55
 27/61 anonim ***** válasza:

Jah és az őszinteség meg elfogadás csak egy idea... a mesékben létezik persze.

Egy igazi férfi attól is férfi, hogy van egy belső zónája, egy fekete doboz amibe nem enged be senkit. Se barátot, se nőt. Legyünk kicsit misztikusak, és persze nem kell állandóan mindig mindent kimutatni és kimondani. Ez a tipikus női agy szüleménye, amit próbálnak rávetíteni a férfiakra...sajnos sokaknak ki is mossák így az agyát. Aztán csodálkoznak ha utána meg dobják őket, mint a kutyaszart, és lelépnek a bőrdzsekis motoros arccal...

2015. ápr. 12. 18:59
 28/61 A kérdező kommentje:

Szerintem neked még nem volt tapasztalatod hosszú és működő kapcsolatról. Bár miután azt mondod, hogx amit egy nő mond az nem releváns, így nem is csodálom.

Az alapkoncepciód rossz. A nőt nem meghódítani és megtartani kell, hanem újra és újra meghódítani. A férfiak kreativitása gxakran nem túl jó eben, pedig egy cserepes virág, vagy egy jól együtt töltött nap is elég az újrahódításhoz.

Nem értem miért mondod, hogy meg kell játdzanod magad, hogy bunkó vagy, hogy jónak tűnj. Nem csoda, hogy alapjáraton nem jössz be a nőknek, hiszen Te alapból bu kó vagy és lekezeled a nőket, nem is értem mit akarsz erre még rájátszani

2015. ápr. 12. 19:25
 29/61 anonim ***** válasza:

Hidd el, ez nem csak az én véleményem, hanem az összes értelmes, normális férfitársamé. Ez egy kollektív tapasztalat, amit most megosztottam veled, mint nővel.

Ne vedd sértésnek, csak ebben a "férfidologban" nem releváns a véleményed. Másban természetesen tisztelném maximálisan, egyenrangú partnerként. Női aggyal próbálod megérteni a férfiak gondolkodásmódját...

Túl fekete-fehérként értelmezed. Nem azt mondtam, hogy meg kell játszani a bunkóságot, totál nem. Hanem pontosan azt, hogyha viszek egy cserepesvirágot a barátnőmnek, akkor az legyen egyedi és különleges alkalom. Egy kedves bók, annak olyan súlya legyen, hogy még hónapok múltán is feljön a lány gerincében a bizsergés. Ezt szerinted el lehet úgy érni, mint a filmekben, a világ legromantikusabb férfiaként tökéletesen hercegnőként kezelve, minden érzelmet kimutatva elhalmozni ilyenekkel? Nem. Egy idő után értéktelenné válna, és akkor oda az izgalomnak is. Meg mindennek.

Épp ezaz, hogy alapjáraton imádnak a nők, alapjáraton egy érdekes, elvont, misztikus pali vagyok... Független erős jellem. Pont ezért szerettek belém már nem egyszer olyan nők is, akikről csak álmodni sem mertem volna. Pont az a küzdelem és tisztelet érzés van meg bennem amit keresnek.

Most is lehetne két lánybarátom is, akivel csettinthetnék és lehetne valami, csak én nem akarok velük szórakozni. Mindig is képtelen voltam szexuálisan kihasználni a nőket, ha képtelen lennék "lehozni a csillagokat" értük.

Viszont hosszabb távon egyszerűen, ugyan úgy ahogy a bátyám és egy jólelkű cimborám is 1:1-ben ilyen, mindig megszívjuk. Pont azért mert megbolondulunk, elvesztjük a normális független érdekes egyéniségünket, és idealizáljuk a nőt. Pont azt vesztjük el, amiért belénk szerettek, ezt a misztikus, izgalmas, néha bosszantóan megközelíthetetlen, pimasz férfijellemet. A megoldás egyértelműen az amit fent is írtam, és ebbe a hibába nagyon nagyon sokszor kellett már újra beleesnünk, mire rájöttünk erre.

Egyszerűen annyi a titok nyitja, hogy nem szabad azt csinálnunk amit a szívünk diktál, hanem a földön kell maradni.

2015. ápr. 12. 19:51
 30/61 A kérdező kommentje:
hm... és amúgy te hány éve vagy együtt a barátnőddel?
2015. ápr. 12. 19:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!