Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?
Egyre többet hallom, olvasom, hogy sok férfi naplót vezet arról, hogy mennyi pénzt költött el a kapcsolatára, és ez hogy jön ki, hogy egy szex mennyibe került neki.
Csak én érzem azt, hogy prostituáltat csinálnak a saját barátnőjükből, és az egész kapcsolatot és nőt semmibe veszik?
És még a nőket neveziķ anyagiasnak!
hát eddig azért kicsit másról beszéltél...
és amúgy.. hol üti a romantika a határozottságot és az egyéniséget?:D
és kérlek ne mondj százalékokat...
"azért vagy tapló, mert tudtad mi a jó és elengedted a gyorsabb siker kedvéért.. eladtad magad "
Nem is értem ezzel igazából mit akarsz mondani... Igen feladtam az egyéniségemet, de azért mert annyira szerettem az illetőt, hogy képtelen voltam olyan dolgokra amivel esetleg megbánthattam volna. Szavak, tettek bármi...
Igen néha meg kell bántani a másikat, néha oda kell mondani keményen a véleményt. Néha kissé flegmán, akár.
Tökéletes kapcsolat nincs... na én ezt ismertem fel, jó és rossz együtt, ez van. Valamiért csak vége lett nálatok is.
Te álomvilágban élsz, ha tökéletes kapcsolatot keresel... Mert ILYEN NINCS!
Szerintem fejezzük be, nyertél... van jobb dolgom is ennél. Elbeszélünk egymás mellett.
Én csak annyit mondtam, hogyha annyira szeretem a lányt, hogy legszívesebben 10 cserepes virágot vinnék neki naponta, meg elmondanám hogy milyen gyönyörű, elvinném egy romantikus vacsorára....
ehelyett nem teszem, hanem viszek neki egy üveg bort, egy kövér jointot, majd jól berúgunk-betépünk a mezőn és jókat röhögve gurulunk a dombról.
A szürkeárnyalatos skáláról beszélek, fekete fehér végletek helyett... ennyi
de elmondani másnak a véleményemet nem ugyanaz mint megbántani őt! attól még, hogy máshogy gondolok valamit, nem kell megbántani a másikat!
és ha egy ember szeret egy másikat, akkor örül annak az őszinte lényének!
ha jól értem a lánynak volt egy álláspontja és nem akartál szembemenni vele, nehogy megbántsd, ugye? akár szavak, vagy tettek szintjén
és ez nemjó! legyél önmagad, vállald fel magad! ő is vállalja! aztán össze lehet pattintani a kettőt úgy, hogy mindenki megőrzi önmagát!
a különböző vélemény nem rossz! sőt, kimondottan jó! ez viszi előrébb a kapcsolatokat!
és igen, vége lett... jók voltunk, a szakítás oka kapcsolaton kívüli volt...
ha nem próbál bunkózni és őszintén próbál udvarolni, akár:D
jó lenne, kicsit vicces is lenne, de most egyelőre egyedül kell maradnom, az exet még ki kell hevernem.. nehéz feldolgozni, hogy elment..
... és itt kanyarodunk vissza a lényeghez:
Ahhoz, hogy fenntartsam a nő érdeklődését, folyamatosan számító módon szabályoznom kell magamat. Folyamatosan felül kell bírálnom a szívem hozta döntéseket az agyammal.
Szív: "Úgy szeretem, jaj hadd fejezzem ki ma is"
Agy: "Nem, ma nem teszed, hidd el, jobban értékeli, ha csak holnap teszed
Szív: "Nem értek vele egyet, jaj de olyan szépen csillog a szeme, és illatos a haja, kérlek ne mondjunk neki ellent..."
Agy: "A francokat, kimondjuk a véleményünket, konfrontálódunk, harcolunk az álláspontunkért, keményen határozottan"
és így tovább, döntéstől döntésig... számító volnék? Csak realista... Mindenki álarcot hord, ha valakivel együtt van. Ne is remélj mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!