Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pénzéhesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Egyre többet hallom, olvasom, hogy sok férfi naplót vezet arról, hogy mennyi pénzt költött el a kapcsolatára, és ez hogy jön ki, hogy egy szex mennyibe került neki.

Csak én érzem azt, hogy prostituáltat csinálnak a saját barátnőjükből, és az egész kapcsolatot és nőt semmibe veszik?

És még a nőket neveziķ anyagiasnak!

2015. ápr. 10. 17:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:

Ja és onnan tudom, hogy igazam van, mert kipróbáltam.

Azokkal a lányokkal, akiktől igazából nem akartam semmit, totálisan önmagam tudok lenni, a fentebb említett stílusban... és egyszerűen már-már fanatikusan imádnak emiatt. Sokszor ijesztő is...

Viszont azokkal a lányokkal akikbe meg én voltam halálosan beleesve, és össze is jöttünk... azokkal képtelen voltam erre, túlzottan szerettem őket, elgyengültem, és nem bírtam józan maradni. Persze, hogy hamar papucs lettem, és elkezdtek uralkodni rajtam és onnantól végem volt... vége volt a férfias létemnek kb.

2015. ápr. 12. 19:56
 32/61 anonim ***** válasza:
Kérdező: egyébként Te milyen korosztály vagy? Mert nehezen hiszem el, hogy van olyan korosztály, ahol többségben lennének az ilyen pasik, leszámítva természetesen az igazi alfahímeket, és a taplókat, akik úgy tűnik bármit megengedhetnek maguknak, a nők pedig elnézik nekik.
2015. ápr. 12. 19:57
 33/61 anonim ***** válasza:

# 31/33: Nekem most nincs barátnőm... de őszintén, most nem is akarok. Kicsit belefáradtam már ebbe a hosszabb kapcsolat dologba, szórakozni viszont nem akarok senkivel sem, Ehhez túl jószívű vagyok.

... de nem is probléma ez, most vannak sokkal fontosabb dolgok az életemben, mint hogy megint megbolondítson ez az egész :D

Kell egy kis szünet :) Maximum ha életem nője besétálna a képbe...

2015. ápr. 12. 20:00
 34/61 A kérdező kommentje:

Hát ilyen hozzáállással nemcsodálom, hogy fáraszt téged egy kapcsolat

33as, valahol korábban azthiszem írtam, hogy 22 vagyok

nem azt mondom, hogy a túlnyomórésze tapló (bár ez a 64%os egyre inkább kezd meggyőzni erről), de mostanában sokszor jön szembe ilyesmi és ez.. szomorúsággal tölt el.. hisz az emberek nem tudnak/mernek önmaguk lenni és innentől kezdve a kapcsolat meg van pecsételve

remélem azért még vannak olyan férfiak akik szeretik, tisztelik a nőket és mernek csak szimplán önmaguk lenni. ez a számító, rideg, és önző hozzáállás nagyon elborzaszt, hisz tisztán látszik belőle, hogy ettől senki nem lesz boldog..

mindegy, köszönöm a válaszokat.. nagyon lelombozódtam azon, hogy ennyire vakok lennének a fiúk. már-már szánnivalók, biztos sok sértettség okozta, de ez a hozzáállás akkor is ártó..

ahj, mindegy:(

2015. ápr. 12. 20:19
 35/61 anonim ***** válasza:

Azért még ne vesd magad egy szirénázó kukásautó elé végső elkeseredésedben!

Bár egy kicsit valóban sok itt a gyk-en az a típusú férfi, aki szerin minden nő csak a pénzére hajt (tippem, hogy a többségüknek valójában nem nagyon van annyi pénze, amire hajtani lehetne :)), de azért ennyire nem lehet rossz a helyzet.

Egyébként ha manapság kellene szakmát választanom, akkor pszichológusnak mennék, ennyi zakkant ember mellett milliárdos lehetnék :)

2015. ápr. 12. 20:25
 36/61 A kérdező kommentje:

áh, hagyd a pszichót, csak arra jó, hogy meglásd a sérültségüket és aggódj értük... én tanultam pszichológiát és látom a nyomorukat... de ők nem látják, úgysem fordulnának szakemberhez vele..

(meg amúgyis baromi sok pszichológus van már)

2015. ápr. 12. 20:34
 37/61 anonim ***** válasza:
100%
Én tanultam pszichológiát 2 félévet, de kriminál pszicho volt, így csak a potenciális betörőket ismerem fel :D
2015. ápr. 12. 20:36
 38/61 anonim ***** válasza:

Szóval kedves kérdező, azért vagyok tapló, mert eddig túlzottan kedves, jófej, nice-guy, szerető barát voltam, aki mindent megpróbált megtenni egy kapcsolatért? :D

Azért vagyok tapló, mert túlzottan érzékeny lelkű férfi vagyok, aki hajlamos teljesen átszellemülni ha szerelmes? - Aztán meg jól rácseszni... Tudod az élet kegyetlen, aki ilyen azt kihasználják.

... de a legjobb ami történhetett velem, hogy ezt felismertem, de ettől még egy percig nem leszek tapló, bunkó szemét pasi, ha lesz mostanában barátnőm.

Csupán visszaveszek kicsit magamból, higgadtabban állok hozzá, próbálom reálisan nézni a dolgokat, nem rózsaszín ködből. Pont, hogy az egyéniségemet fogom megőrizni, amiért belém szeretett a lány. Ugyanis nem a "nyálas" romantikus, elvakult filmbéli szerelmes hős tetszett meg neki, hanem a független magányos farkas, akinek van véleménye, fel lehet rá nézni, tisztelni lehet, ragaszkodni hozzá, és szeretni.

Ha ez nem jött le, akkor bocs... én megtanultam a leckét, még ha párszor valószínűleg bele fogok lépni...

2015. ápr. 12. 20:38
 39/61 A kérdező kommentje:

azért vagy tapló, mert tudtad mi a jó és elengedted a gyorsabb siker kedvéért.. eladtad magad

én is kedves és jóakaratú vagyok és ezt nem fogom feladni, még ha egyedül döglök is meg... a barátom is ilyen volt és jól egymásra találtunk.. gyakorlatilag tökéletes volt..

És ha feladtad azt a jót, ami voltál, akkor miért vágysz jó lányokra? szerinted az anyagias meg olcsó lányok nem voltak soha jók? lehet jól párt választani és lehet könnyen.. és az anyagias és "rossz" lányok nem fognak jólelkű pasikkal lenni.. mert eladták a jóságukat, megtagadták a jót!

Te is megtagadtad! miért gondolod, hogy ezután még meg tudsz győzni egy "jó lányt"?

Én azt tanácsolom válaszd a rögösebb utat, mert ott nincs ennyi szinészkedős trágyaság amit itt összehordtál! hidd el megérné!:)

2015. ápr. 12. 20:45
 40/61 anonim ***** válasza:

...Bocs, de pszichológián nem tanítottak magyar szövegértést? :D Teljesen elbeszélünke egymás mellett...

Mi olyan nehéz megérteni abban, hogy a nők 99.9% nem kedves, hiperromantikus, érzelmes nyálgépekre van szüksége? Hanem egy társra, aki kiegészíti, aki hozzáad valamit, aki mellett egyéniség lehet a másik.

...de tudod mit? Még férfiként nekem se kellene egy nyálas romantikus csaj. Igenis legyen határozott véleménye, legyen egyéniség, mondja oda keményen ha nem tetszik valami, de viselje el, ha keményen odamondom neki én is.

Nem csak jó meg rossz személyiségek vannak... Nem tudom mit tanítottak a pszichológián, de be kéne záratni.

Egy ember számtalan síkon van összerakva, számtalan jó és rossz darabkából. Ezt az összképet szeretjük a másikban, jóval és rosszal együtt. Ennyi...

2015. ápr. 12. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!