Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak túlreagálom? Titeket is idegesítene?
Nem tudunk kovetkeztetni sajnos mert nem tudjuk hogy a pàrod es a kis csaj ėletkoràt.
ha tul nagy a korkulombseg talan csak csipi jo fejnekntartja a parodat. De ha pl az oarod es az ocse kozt 2 ev van...akkor ertem en azt hogy idegeskedsz,,,,akkor mar nem annyira szimpatikus ez a puszilgatas sem .
Az hogy mindent yjdni akar stb....ne kossd az orrara, mond azt hogy maganugy! Ha pl tul szsmelyes dolgokra kivancsi.
Ha viszont nem pl fozes takatitas kerdezget, akkor csak tanulni akar atvenni azt a szokas ami nalatok van.
Eddig türtem a sogorom miatt. De sokáig tuti nem birom. Meg igazából nem akarok balhét. Ha rászolnék nem tudom mi lenne. Most ő a sztár a családba... Bár páromnak mondtam, hogy legközelebb kidobom, nem mondott rá semmit. De lehet szól sogoromnak...
8 év van a párom és a csaj közt, párom javára. Amikor jött hozzánk, akkor eddig is adott neki két puszit, az oké. De amikor megy párom felés és a nyávogos hangján mondja, hogy jaaaj gyere adok egy puszit.. Meg ölelgeti... Fuuu... Nem a főzésre kiváncsi mert azt ő nem tud és ahogy elnézem nem is érdekli...
Hàt bocsi de semmi konkret dolgot nem irsz, arra hogy valyon mi is lehet a problema a kiscsajjal!
""Ö a sztàr"
"pàromat puszilgatja"
Nos ebbol csak is az jön le hogy fėltėkeny vagy a kiscsajra, itg irhatod hogy nem nem....ezt te erzed legbelul Mit nekem letagadhatsz.... de belol ez van sajnos feltekeny vagy, megorulsz ha a parod kozelebsn latod, es az faj a legjobban neked, hogy a parod is kedveli a kiscsajt, orul a kedvessegenek es mindenki csak epp te nem, te vagy az aki ezt a csajt nem fogadta el, es nem is fogod tudni talan sohasem! Minden baj pfoblema, nem tetszik amit o csinal, legjobb lenne ha elmenne es soha tobbe nem menne vissza! Bocsi valahogy ezt gondlom rolad igy erzel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!