Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő kell nekem? :S <többi lent>
Figyelt kérdés
Már lassan 9 hónapja együtt vagyunk a barátommal,nagyon nagyon szeretem őt,sőt szerelmes vagyok,de mikor a legjobb barátját látom minden más lesz...Iszonyatosan tetszik nekem,és szerelmes tudnék lenni belé..:S Mikor bemutatott neki,akkor még nem volt meg ez a "vonzalom",de ahogy megismertem egyre jobban megszerettem,és mostanra alig várom,hogy újra láthassam.Szilveszterkor együtt buliztunk,és finoman "nyomulgatott",talán bejövök neki...Eléggé úgy tűnt.Szerintetek van nála esélyem vagy inkább ne ugorjak ki egy jó kapcsolatból egy ilyen kétesélyes dolog miatt?2010. febr. 8. 17:36
12/19 anonim válasza:
Hoppá, lebukott a hűtlen barátnő...xD
14/19 anonim válasza:
Remélem két szék közé esik :D
15/19 anonim válasza:
Nem vagy igazán szerelmes...ha az lennél,senkit sem vennél észre,sem az utcán,sem máshol,csak a barátodat tudnád "A férfinak" látni.Szóval szakíts vele,majd hiányozni fogsz és rájössz,h rosszul döntöttél,de inkbáb szakíts minthogy megcsald a legjobb barátjával....
16/19 anonim válasza:
Te nem vagy normális, ha szereted a párodat, akkor mért vagy a haverjába is szerelmes? Nem értem ezt a világot, ti nők mért bolondultatok meg?
17/19 anonim válasza:
nálam a barátok partnerei tabu téma szerintem egy kefélés nem ér meg annyit mint egy barátság de te tudod mit csinálsz ebből még az is lehet , hogy még párod sem lesz egy darabig gondold jól át vagy ha nem szereted a párod hagyd ott és keress mást de ne a haverját ennél szemetebb dolog nincs a földön 30F
18/19 anonim válasza:
Az előző válaszolónak teljesen igaza van. Kérdező te egy bolond vagy, és gondolkozz el az életeden!!
19/19 anonim válasza:
ne fogalalkozz a sok gyökérrel!
tedd azt amit a szíved diktál!
sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!