Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő kell nekem? :S <többi lent>

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő kell nekem? :S <többi lent>

Figyelt kérdés
Már lassan 9 hónapja együtt vagyunk a barátommal,nagyon nagyon szeretem őt,sőt szerelmes vagyok,de mikor a legjobb barátját látom minden más lesz...Iszonyatosan tetszik nekem,és szerelmes tudnék lenni belé..:S Mikor bemutatott neki,akkor még nem volt meg ez a "vonzalom",de ahogy megismertem egyre jobban megszerettem,és mostanra alig várom,hogy újra láthassam.Szilveszterkor együtt buliztunk,és finoman "nyomulgatott",talán bejövök neki...Eléggé úgy tűnt.Szerintetek van nála esélyem vagy inkább ne ugorjak ki egy jó kapcsolatból egy ilyen kétesélyes dolog miatt?
2010. febr. 8. 17:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

én is hasonló kérdést tettem fel és ilyen válaszok születtek:

"Zuhanyozd le magad hideg vízzel, és mellé pofozd fel magad! Ha szereted a párod, akkor meg se forduljon a fejedben még gondolatban semmi. 26/L"

"hát ez ciki.. nem értem az ilyet.. ha szereted ak miért akarsz mást ha meg nem akk miért vagy vele.. ezt te döntsd el.. bár ha az én bnőm igy érezne egy haverom iránt és velem maradna akkor a szememben egy senki lenne utána..

19/F"

2010. febr. 8. 17:39
 2/19 anonim ***** válasza:
ekkora ringyót
2010. febr. 8. 17:40
 3/19 anonim ***** válasza:
akkor te nem szereted eléggé a pasidat ha ilyet tudnál vele tenni egy olyan fiúért ahogy te is mondtad kétesélyes,de am te érzed de ne hitegesd a barátodat és magadat sem,döntsd el h a szíves szerint mit tennél,báár ha tényleg dobnádemiatt a barátodelég gááz :S
2010. febr. 8. 17:43
 4/19 anonim ***** válasza:

Ha valaki velem tenné ezt, amit te most a barátoddal akkor csak annyit mondanék: Érezd jól magad b@zdmeg! Utána szépen kisétálnék az épületből és egy jóidőre eltűnnék mindenki elöl. A barátom képét még be is törném.

Ergo a helyedben én ülnék a seggemen és örülnék annak ami van. Ha meg ennyire f@szhiányod van akkor menj és játszál valaki mással, ne egy barátságot b@sszál szét... -.-

5/19 anonim ***** válasza:
*szíved
 6/19 anonim ***** válasza:
remélem a két szék között a pofádra esel:D
2010. febr. 8. 17:44
 7/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok azoknak aki lehordta a kérdezőt. Fényes elmére vall. Ti sosem bizonytalanodtatok el egy kapcsolatban?

Szerintem kicsit egyhangúvá vált a dolog a barátoddal, de ezt fel lehet dobni. Sosem szabad hagyni, hogy unalmassá váljon. A barátod haverjával kapcsolatban pedig tartsd észben, hogy a külső nem minden. Én még egy korábbi kapcsolatomban jártam így. Volt egy fiú akihez külsőleg nagyon vonzódtam, ugyanígy gondolkoztam, végül szakítottam az akkori barátommal a fiúért. Kiderült, hogy az a valaki nem is olyan jó ember, mint amilyennek mutatta magát. Hiba volt, de én is rájöttem, hogy egy csinos külsőért nem szabad otthagyni azt akit szeretsz, és aki biztos.

2010. febr. 8. 18:18
 8/19 anonim ***** válasza:
17:43-om vagyok. Nem hordtam le. De ha neked ez a normális akkor neked is hajrá. Szánalmasak vagytok. Szerintetek nem töritek össze a barátotok szívét? Nem b@sztok el egy normális barátságot ezzel? Vagy a mostani fiatalok között ez a normális? Elnézést, hogy próbáltam normális szemmel nézni ezt a dolgot. Ezek szerint én már öreg vagyok ezekhez a dolgokhoz, így lehet nekem is dobnom kellene a csajom, hogy fiatalabb lányt szerezzek? Mert az olyan rohadt jól néz ki? Ha szeretsz valakit akkor nem fogod eldobni magadtól, mert találtál egy "szebb" embert... Szánalmasak vagytok mind a ketten!
2010. febr. 8. 19:33
 9/19 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted az nem egy természetes dolog, ha a szerelem kihűl? Nem éreztem magam akkor sem szánalmasnak, és most se érzem annak, így visszatekintve. Igen, valószínű fájna a fiúnak, ha vége lenne, de ha a lány meg sajnálatból marad vele, és becsapja, akkor az mi, ha nem szánalmas? Gondolkodj már egy kicsit. Amit leírtam, és amit a kérdező is leírt, az egy TERMÉSZETES emberi dolog. Szomorú, de teljesen normális, abban az esetben, ha egy kapcsolat már nem olyan amilyennek lennie kéne. Attól, hogy neked nincs ilyen problémád másnak még lehet.
2010. febr. 8. 20:01
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen problémáim, de akkor leülök a párommal és megbeszélem vele a dolgokat. De nem kacsintok félre! Bizony, még vannak olyan srácok akik képesek csak a párjukat szeretni. De ha a kérdező nem érzi jól magát a barátjával, akkor üljenek le és dumálják meg. Nem itt kell ilyen segítséget kérni erre a célra. Erre a kérdésre alapból adja magát a válasz. Ha nem akkor pedig elég tapasztalatlan vagy. Sajnálom, ez a véleményem.
2010. febr. 8. 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!