Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sodródnak a könnyebb úton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sodródnak a könnyebb úton?

Figyelt kérdés

Ismeretségi körömben van egy pár, saját házban laknak, összesen keresnek kb. nettó 2 millát havonta. Állatokat tartanak gyereket meg nem akarnak. Sodródnak a modern felfogással és a könnyű élet megőrzése miatt csak állatokat akarnak, gyerekeket nem.

Hogy lehetne észhez téríteni őket?

ma 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak itt bajok.. Nem mindenki akar szaporodni és ez így jó. Téged miért érint, hogy az ismerőseid mit csinálnak? Neked ettől nem lesz se jobb, se rosszabb. Hagyd békén őket.
ma 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kötelező gyereket vállalni ha valaki nem szeretne? Azért, hogy ne nevelje szeretetben, netán elhagyja a gyereket és az szenvedjen? Sokkal jobb ha nem vállalnak gyereket olyanok akik nem akarnak!
ma 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz ötlet ráerőszakolni olyan emberekre a gyerekvállalást, akik nem akarnak. Gyereket nem csak csinálni, de felnevelni is kell, szerintem tisztelendő, ha valaki felismeri nem alkalmas rá és nem szabad rábeszélni.
ma 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked mégis mi közöd hozzájuk? Akarsz babát? Akkor csinálj a pároddal! Nem döntheted el, hogy ki hogyan élje az életét!
ma 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Minek gyerek?

Egyértelmű a pénz.

Én még nem értem azokat akik csak potyantják a gyerekeket de minek???

ma 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint amikor a sportot akarod ráeröltetni valakire aki az életben fél percet nem sportolt, rühelli a mozgás minden formáját, te pedig erőszakosan rá akarnád venni hogy márpedig a sport kell, jó, az a normális... Amúgy miért kell másokkal foglalkoznod???
ma 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!