Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint “mérgező” vagyok?
A barátom nemrég egy cikket tett elém arról, hogy mi számít mérgező kapcsolatnak, és közölte, hogy én ilyen vagyok. Ezután sorolni kezdte a „hibáimat”: nem fogadom mindig az ajtóban, ha megérkezik, kevesebbszer bújok hozzá, mint ő hozzám, és hogy nem teszek érte „semmit”, elvileg én azt mondom semmiben nem vagyok felelős.
Amikor próbálom elmagyarázni, hogy miért van ez – például, hogy a munkám miatt hetek óta kimerült vagyok, alig alszom a stressztől sírok –, egyszerűen nem hallja meg. Az a válasz, hogy neki os vannak érzései és ezt érzi, hogy keveset kap.
Az utóbbi hónapokban folyamatosan elbeszélünk egymás mellett. Ha bármit mondok, azt kritikának veszi. Mindig azt hangoztatja, hogy én „nem teszek semmit”, miközben ő mennyit ad.
Előző kapcsolataimban éppen ellenkezőleg, túl „bújósnak” tartottak, most meg azzal vádolnak, hogy hideg vagyok. Más nagyon érzékenynek tartott ő pedig érzéketlennek. Döntésképtelen is vagyok, de szerinte meg mindent iranyitani akarok.
Nem értem.
Kíváncsi lennék, más is tapasztalt-e hasonlót, nem párkapcsolati tanácsra van szükségem, megosztott élmények érdekelnek. Köszönöm!
Szerintem szép lassan vége a dolognak.
Az hogy elkommunikáltatok egymás mellett nagyot árt a dolgon.
Biztos hogy abban is igazság amit te mondasz meg abban is amit ő.
Ebből a pár sorból nem tűnsz veszélyesen toxikusnak amúgy.
Ő nem is szeret ha nem érdekli hogy stressze fáradt vagy, csak saját maga érdekli ő mit akar kivenni a kapcsolatbol.
Nekem nem hiányozna a megélhetési vagy jövőtervezési terhek tetejébe még olyan, aki rinyál is állandoan nemhogy egyhajóban eveznénk. Szoval aki csak növeli a bajomat az élet adta problémák tetejébe.
Egy harmonikus kapcsolatban nincs ilyen. Kicsit úgy érzem,hogy már minden miatt IS egymásra mutogattok ahelyett,hogy leulnetek megbeszélni,hogy mi is valójában a probléma. Ha folyton hiányosságokat vág a fejedhez és elégedetlenkedik,akkor nem akarom az ördögöt a falra festeni,de lehet,hogy bejött nála valaki a képbe. Én legalább is sajnos a saját bőrömön korábban ezt tapasztaltam. Varhattam én őt már cigánykereket hányva az ajtobanz,három fogásos gyertyafényes vacsorával az asztalon,akkor is valami baja volt. Mert már ott volt kilátásban az új,az izgi,az akkor még tökéletesnek és problémamentesnek tűnő valaki.
Az önbizalom leépítés és beszologatas meg csak arra volt jó,hogy a saját lelkiismeretét nyugtassa,hogy én voltam a hibás és én üldöztem más karjaiba.
Remélem,hogy nálatok nem ez a helyzet,de mindenképpen le kéne ulnotok nyugodtan és őszintén beszélgetni ezekről,hogy ne jusson ilyen sorsra a kapcsolatotok.
Te jó isten xd
És egyre több az ilyen "férfi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!