Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint szégyenletes hogy fiatal nő vagyok és nem termeljük meg a zöldséget helyette meg kell vennünk. Valamint hozzátette, hogy a hozzám hasonlók is szégyelljék magukat,hogy a boltból szereznek be mindent.Mi a véleményetek erről?
Miért vagy együtt ilyen fickóval?
Ennyire jó vele a szex?
Mondd meg neki, hogy oké, akkor szántsa fel neked a nappali sarkát, és akkor majd termelgetsz. Amekkora paraszt, nem jelenthet neki problémát.
Aztán mondd meg neki, hogy természetesen nem gondoltad komolyan. Valójában az a helyzet, hogy ott az ajtó, kimehet szépen rajta, és maradjon is ott.
Szerintem szégyenletes, hogy ő fiatal, életerős férfiként nem saját kezűleg építette meg a házat, ahol laktok, nem maga vadássza le nektek a húst a saját készítésű íjával/nyilával, és a ruhát is boltban veszitek, nem ő cserzi a bőrt a kabáthoz meg cipőhöz.
Menjen az ilyen vissza a kőkorszakba, és éljen ott, nemszégyenletesen. Addig meg csak távozzon, és ossza máshol azt a rengeteg sok eszet, ami nem jutott neki.
Erre nem szabad több reakciót adni annál, hogy "én nem tartalak vissza, szívesen ennék én is itthon termelt zöldséget".
A föld feltörése jellemzően férif munka volt, szóval neki is állhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!