Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint szégyenletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint szégyenletes hogy fiatal nő vagyok és nem termeljük meg a zöldséget helyette meg kell vennünk. Valamint hozzátette, hogy a hozzám hasonlók is szégyelljék magukat,hogy a boltból szereznek be mindent.Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egyáltalán én azt sem értem, hogy azt mondja nem termeljük meg. Többes számban, de mégis engem hord le. Akkor ő miért nem fogja és lát neki?
ma 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy együtt ilyen fickóval?

Ennyire jó vele a szex?

ma 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
ma 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Offold, toxikus barom. Más fszával a csalánt, termelni kéne, de nem neki, neked. Na persze. Ha neki ez fontos, csinálja.
ma 08:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vennék a boltban egy uborkát és megmondanám, dugja oda, ahol nem süt a nap, aztán kidobnám.
ma 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy előbb vegyen egy farmot, természetesen állatokkal együtt, hiszen a tejet se a boltból vegyétek.
ma 10:22
 6/10 retektorta ***** válasza:
0%
Igaza van. A tehenet megfejted már, vagy azt is hanyagolod?
ma 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy oké, akkor szántsa fel neked a nappali sarkát, és akkor majd termelgetsz. Amekkora paraszt, nem jelenthet neki problémát.

Aztán mondd meg neki, hogy természetesen nem gondoltad komolyan. Valójában az a helyzet, hogy ott az ajtó, kimehet szépen rajta, és maradjon is ott.

ma 11:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szégyenletes, hogy ő fiatal, életerős férfiként nem saját kezűleg építette meg a házat, ahol laktok, nem maga vadássza le nektek a húst a saját készítésű íjával/nyilával, és a ruhát is boltban veszitek, nem ő cserzi a bőrt a kabáthoz meg cipőhöz.

Menjen az ilyen vissza a kőkorszakba, és éljen ott, nemszégyenletesen. Addig meg csak távozzon, és ossza máshol azt a rengeteg sok eszet, ami nem jutott neki.

ma 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mehet és dolgozhat a földeken napestig, ha ez a szíve vágya. Bár inkább csak egy konfliktust generáló idiótának hangzik.
ma 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Erre nem szabad több reakciót adni annál, hogy "én nem tartalak vissza, szívesen ennék én is itthon termelt zöldséget".

A föld feltörése jellemzően férif munka volt, szóval neki is állhat.

ma 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!