Az nagyon szégyenletes ha 29 évesen azért vagyok munkanélküli?
Igazából azért vagyok munkanélküli 2 éve már, mert csak érettségim van és nem akarok "kemény" munkát csinálni. Csak max egy portás vagy ilyen lennék vagy egy irodai adminisztrátor, ezek meg elég ritka munkák, főleg Salgótarjánban ahol lakom. Más városba nem merek menni nagyon fontos a szülői ház.
29 férfi
Biztonsági őri munka is hasonló tinglitangli munka.
Engem teljesen hidegen hagy a te életed. A te döntésed és felelősséged, hogy mit csinálsz az életeddel.
Szerintem szégyenletes.
Vagy tanulnod kéne, vagy az elvárásokat alább adni vagy elköltözni.
Nekem van egy grafikus végzettségem, mégis félig fizikai munkát végzek, mert élvezem a rohangászást és azt a kellemes fáradtságot, nem cementes zsákokat pakolok nyilván, de néha arrébb kell raknom 10-20 kilós cuccokat is. Megjegyzem nő vagyok. Választhatnám azt is, hogy ülök az irodában és munkaidőn kívül eljárok edzeni, de nekem ez jelenleg így sokkal jobb, hogy a 8 óra alatt egy csapásra letudom a mozgást és a pénzkeresést is. Természetesen ha majd idősebb leszek, nem akarom már ezt csinálni, de ja, szerintem elég szégyenletes, hogy egy fiatal férfi ott tart fejben, hogy ő egy portán akar rohadni és ennyi, ami nyilván szarul is fizet általában, meg a kérdésed alapján a munkán kívül sem lehetsz valami aktív, szóval igazából te csak punnyadni akarsz meg túlélni a napot, mert a portás fizetésből gondolom nem sok érdekes hobbid van, nem jársz el sok programra, stb.
De egyébként a te életed, úgy csinálod, ahogy jónak érzed, csak ennek nem sok értelme van.
#6 Ugyanez vagyok és ugyanezek az érveim a fizikai munka mellett :D
Szerintem furcsa, hogy Salgótarjánhoz ragaszkodsz. Én a határát sem lépném át :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!