Nymphas_corp kérdése:
Lehet dolgozni, úgy hogy munkanélküliként vagyok regisztrálva, de nem feketén?
Figyelt kérdés
(Előre bocsájtom, hogy a válasz nem a kérdésemre,de azért felteszem): Adott egy alkalmi munka, amit plusz pénz gyanánt néha-néha bevállaltam, de most megszűnt a főállásom így ideiglenes oda tudnénk menni folyamatosan. A kérdés, hogy ide nem vagyok hivatalosan bejelentve, csak ilyen napi bejelentéssel müködik (nem kapok semmilyen járadékot, a pénzt utalják), viszont valamilyen %-ban adóznom kell utána, ezért nem tudom, hogy ezt így lehet-e úgy, hogy regisztrált munkanélküli vagyok mellette?nov. 8. 15:46
1/2 anonim válasza:
Napi bejelentéssel nincs adózás. Regisztrált munkanélküliként lehet ilyen jellegű munkát vállalni.
2/2 anonim válasza:
Igen, de vannak korlátok. Nem dolgozhatsz minden nap, nem kereshetsz akármennyit... kérdezd meg a munkaügyi központban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!