Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan dolgoznatok fel ha...

Hogyan dolgoznatok fel ha egyik napról a másikra munkanélküliek lennétek?

Figyelt kérdés

nov. 11. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem lenne mit feldolgozni, mennék másik helyre.
nov. 11. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lszrnám. Jártam már így. Felvettek máshova. Most is az lenne. Addig legalább kicsit többet alszok. Félretett pénz van. Hitel nincs. Számlatartozásom nincs. Autó van, de max nem használom addig, biztosítás és adó ki van rá fizetve. Lakás saját. Nem esnék kétségbe.
nov. 11. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
keresnék máshelyet aztán amíg elkészülnek a papírok és visszahívnak szusszannék egy darabig
nov. 11. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Először nagy para lenne, majd külsős segítséget kérnék szakemberektől.
nov. 11. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Egyik napról a másikra? Hűha, akkor ott nagy bajnak kell lennie, mert egyébként 60 napos felmondási időm van, tehát hacsak nem teszek valami egetrengető dolgot, akkor lenne 2 hónapom felkészülni.

De oké tegyük fel holnaptól nincs munkám. No para, túlélni túlélném, írnék azoknak a HR-eseknek, akik az utóbbi fél évben megkerestek LinkedIn-en, hátha aktuális még valamelyik. Szerintem olyan 3 hónap alatt el tudnék helyezkedni, de egyébként 1.5 évre elég megtakarításom van (csak nyilván jó lenne ha nem erre menne, hanem majd egyszer egy lakásra), illetve a párom is el tudna tartani gond nélkül (én is őt fordított esetben). Családom is tudna segíteni (amúgysem dolgozták még fel teljesen, hogy már eltartom magamat). Sok lábon állok. Munkanélküli segélyt nem kapnék, még nincs egy éve, hogy dolgozom.

nov. 11. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Van 7,5 millió Forint megtakarításom és saját lakásom, így nagy baj nem érne.
nov. 12. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát én életemben egyszer jártam így. Váratlanul ért és másnap már nem is kellett mennem dolgozni. (ez covid alatt volt.)

Ahogy megtudtam, azonnal elkuldtem az önéletrajzomat egy csomó helyre, és már aznap két interjút le is beszéltem.

3 nap múlva volt szuper állásom. Én nem szoktam ilyeneken aggódni meg feldolgozni. Dolgozzak fel ők, hogy már nem náluk vagyok.

Kettő év múlva hallottam vissza egyik ottlevo kolléganomtol, hogy a gazdasági igazgató folyamatosan visszasír... Pedig ő rúgott ki szakmai féltékenység miatt.

De velem jót tett.

Bízz magadban mindig, ha hasonló helyzetbe kerülsz valaha is!

nov. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!